Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Ja też przysiadłam i szperać zacznę
Chodźmy Bożenko zobaczyć co w Kołobrzegu słychać ....ten zachód,to jakby właśnie stamtąd jest
Tylko mi się tu nie śmiej,jak się mylę
Bożenko jesteś bardzo blisko, tylko musisz iść na zachód.
Myślę, że wystarczy dobrze odczytać moje podpowiedzi. Ruchliwa
ulica prowadzi z centrum do dzielnicy nadmorskiej.
Ja z Sopotem odpadam budka wygląda na nową a ja tam byłam 10 lat temu. Kołobrzeg lub Świnoujście reszty grzechów nie pamiętam ….Międzywodzie zimą więc parasoli nie było ...z mojej strony to tyle Oj sorry po drodze jeszcze Ustka