Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Znów połowicznie zgadłam ;/ Bar........ tylko nie mogłam umiejscowić
I teraz już wiem co to za Domki Baby Jagi....... przed wojną były to miejskie szalety, teraz przerobiono na punkty gastronomiczne
Fajnie Dzia_dek nas przegonił
Dzia_dek pisze: 06 sie 2019 21:00
Nie wiem czy zauważyłaś, ale jakiś czas temu już odpuściłem, ale widzę, że Ty nie.
Pisząc o Hipokrycie akurat miałem na myśli jettpa. Też wstawia zagadki poza kolejnością.
Ja nie mam żadnych problemów. Ja jestem człowiek bezproblemowy.
Tylko "Dziad swoje, Baba swoje", a moja zagadka nadal nie rozwiązana.
No cóż nie będę się kopał z koniem, ale skoro zostałem wywołany z ławki to powiem tak : wydaje mi się że ten temat dotyczy ciekawych miejsc i obiektów z naszych pobytów sanatoryjnych. Ty Dzia_dek wstawiłeś kawałek płotu, budę i dwa parasole , masz do tego prawo ale i musisz przyznać że to cudo może znajdować się wszędzie i nie dziw się że ktoś żartobliwie ocenia Twoją fotkę . Felice ma rację brak Ci poczucia żartu, dodam jeszcze, że razi mnie kontekst w jakim użyłeś zwrot "Dziad swoje, Baba swoje" w stosunku do Felice - koleżanki z forum ???. Żenada , poniżej krytyki , świadczy to o Tobie. I tu stawiam kropkę.
violet58 pisze: 06 lis 2018 19:55
Spróbuję reaktywować temat, który gdzieś zaginął w tysiącach postów i setkach tematów. Zabawa polega na odgadywaniu co przedstawia fotografia i gdzie została zrobiona.Dla ułatwienia proszę aby zawęzić tematykę zdjęć do krajowych miejscowości sanatoryjnych, wszak nie każdy bywał w Baden-Baden. Wzorem innych zabaw, osoba która odgadnie zadaje kolejną foto-zagadkę.
Może zostawmy te przepychanki i umoralnianie się nawzajem . Pełno jest tematów iskrzących …ten miał być bezpieczny a jednak nie udało się. Założyciel przedstawił pewne wstępne zasady i wystarczy by zabawa przebiegała w miarę płynnie I następny wpis założyciela …. iTylko mała prośba, trzymajmy się zasady że kolejną zagadkę zadajemy po odgadnięciu poprzedniej - inne foto-zagadki poginą w chaosie jaki sami stworzymy. Pozdrawiam .Kochani to chyba nie jest aż tak wiele by dobrze się bawić ... Na spokojny dzień dla was