Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: Sloneczko »

ja siebie stawiałabym na pozycji 11 :Najgłośniejszy debiut na forum". trochę wtedy narozrabiałam tym swoim nickiem . Zostałam skrytykowana przez kilka osób i dobrze, ze mi Kruszynka :kwiat: pomogła i Admin :kwiat: mi szybko nick zmienił bo dopiero by sie działo...jak Max :kwiat: mówi
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:
Alek pisze:Proponuje swoją kandytature w dwóch punktach czyli 6 i 10 :)
:lol: :lol: :lol: :lol: aleś sobie dowalił Alku.....no teraz to pokazałeś jakie masz poczucie humoru :lol: :lol:
Słoneczko :kwiat: szczerość do bólu,czasami jest wskazana a i mile wskazana w moim przypadku.
Więc obcowanie ze Mną grozi serią zastrzyków w postaci kolki brzusznej :lol:
Eluniu :kwiat: będe wyczekiwał i już nie mogę się doczekać. Nawzajem Elunia :)
forumowicz

Alek pisze:Witam Wszystkich,
Przepraszam,że się wtrące w waszą rozmowe ale jak dla Mnie i nie chce nikogo tutaj dyskryminować ani wyróżniać,ale na króla to Maxa i Mixa egzekwo ponieważ dzięki nimi można zapomnieć co znaczy smutek,to że wczoraj tak pisałem nie miałem zamiaru nikogo obrażać a tym bardziej jeżeli ktoś z Was poczuł się obrażony przez moją osobę-bardzo przepraszam,a na królową proponuje również egzekwo Selene i Kruszynke. Andrzeja i Elunie proponuje na pare królewską spotkań forumowych czytając ich można zrozumieć,że zawsze się bawią doskonale i oto chodzi. Co dwie głowy to nie jedna,a Admina proponuje jako doradce dla stron zwaśnionych i tak zawsze czuwa oraz nie kiedy doradzi lub czasami operke można otrzymać,ale to wszystko w uzasadnionych przypadkach. Miłego dnia Wszystkim życze. Pozdrawiam.
Kolego :serce: :kwiat: ja oswiadczam ,że moja kadencja juz jest zakończona :lol:
Tak stanowią przepisy o wyborach :lol:
Chętnie oddam tę cudną koronę. :D
Po za tym moja psiapsiółka :roll: :roll: :roll: .....stwierdziła ,że bardzo schudłam od tego ostatniego razu ;) :lol: więc nie ma takiego rozmiaru korony.
Z przyjemnościaą będę głosowała na piękne zewnętrznie i wewnętrznie koleżanki z forum .Miałam okazje niektóre poznać osobiście ,inne znam z cudownych korespondencji.
A Panów też chce wytypować ,oczywiscie.
Wszystkim natomiast życze pogody ducha ,przymrużenia oka na nasze słabości i świat będzie lepszy .,sama też tego ciągle się uczę ,a jest to dość trudne ,ale osiągalne.

Pozdrawiam 3-maj się i nie dawaj przeciwnościom :serce: :kwiat: :serce:
forumowicz

ciekawe kto Wam zorganizuje teraz te wybory: admin stwierdził że to jest temat niepoważny, skrytykował wiec moja propozycję,wiec ja się wycofuje i olewam,od dziś będę pisał tylko poważnie,no wiec ciekaw jestem Waszego działania
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:ciekawe kto Wam zorganizuje teraz te wybory: admin stwierdził że to jest temat niepoważny, skrytykował wiec moja propozycję,wiec ja się wycofuje i olewam,od dziś będę pisał tylko poważnie,no wiec ciekaw jestem Waszego działania
:lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Max Ty podpuszczaczu ..... :) :) zawsze mówiłam że dajesz kopa temu forum i zabawę ...no i męża też mi podpuściłeś z tymi oczami ...teraz muszę być grzeczna :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

eluunia pisze:Max Ty podpuszczaczu ..... :) :) zawsze mówiłam że dajesz kopa temu forum i zabawę ...no i męża też mi podpuściłeś z tymi oczami ...teraz muszę być grzeczna :lol: :lol: :lol:
Eluniu :kwiat: ty byłaś kiedyś nieeegrzeeecznaaa???? niemożliwe :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

MAX pisze:ciekawe kto Wam zorganizuje teraz te wybory: admin stwierdził że to jest temat niepoważny, skrytykował wiec moja propozycję,wiec ja się wycofuje i olewam,od dziś będę pisał tylko poważnie,no wiec ciekaw jestem Waszego działania
Założyciel tematu i tak zrejterować :?: Max, proszę zerknąć ,,,,jeszcze się nie zaczęły wybory a tu brać bawi się już na całego,,,,to chyba o czymś świadczy .A to że jedni są za a inni przeciw :lol: :lol: to przecież takie ,,,polskie :lol: :lol:
forumowicz

to nie do mnie! to do admina!
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum