Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie , Grażynko szpitalne będzie jeszcze przez prawie 3 tygodnie dopiero zacząłem zabiegi, to tam muszę pić
U mnie też mocno popadało w nocy, ale nie wiem jak długo bo tylko fakt deszczu zarejestrowałem..... miłego dnia i lekkich obowiązków
Witam wszystkich u mnie też padało w nocy kawka pyszna pięknie podana a za ciasto bardzo dziękuje wczoraj kijki a dziś ciasto od rana ooooo nie zaczynam dbać o moją wypukłą linie
Dzień dobry
Macie rację te "wieszaki" to nieapetycznie w pewnym wieku wyglądają, nie da się ukryć więc po serniczku, kawka i do dzieła. Na lenistwo jeszcze przyjdzie czas ......i to kto mówi (pisze) ja emerytka, króra na nic czasu nie ma ❤