Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nurtują mnie wyjazdy ze zwrotów.
Czy występują takie przypadki że zwroty są do tego samego sanatorium ale z różnych NFZ? Jak częste są takie zwroty, może ktoś zna odpowiedź, oczywiście interesują mnie konkrety tj np. jakie NFZ i jakie sanatoria.
Trudny temat, ale myślę, że dacie radę.
Pozdrawiam w piątek i życzę wspaniałego weekendu po którym ruszy kolejka w tempie kosmicznym:)
Zwroty do wykorzystania są w tych oddziałach, gdzie ktoś zrezygnował z wyjazdu. Jak zrezygnował w mazowieckim to w mazowieckim można z niego skorzystać.
Jak często? Na to pytanie w zasadzie nie ma konkretnej odpowiedzi,wszystko zależy od tego ile osób zwróci.
Rybik pisze: 09 sie 2019 12:28
Czy występują takie przypadki że zwroty są do tego samego sanatorium ale z różnych NFZ?
A czemu nie
Jesli ktos np w małopolskim i ślaskim nie skorzysta z tego samego turnusu np w Polanicy Zdrój , to Ktoś z Małopolski i Ślaska moze z tych zwrotów skorzystać mozliwe , lecz mało prawdopodobne , zwłaszcza jeśli chcielibyśmy ustawić sobie wyjazd z konkretna osobą
Dlatego trzeba się szybko decydować , a jak się jeszcze nie wie nic o ośrodkach to taka loteria , ja na któryś z tych zwrotów prawdopodobnie już bym pojechał, ale niestety muszę jeszcze poczekać
Niekoniecznie alien morze .... o tej porze roku .... marzył mi się Ciechocinek , Inny Wrocław , Polanica , Polańczyk i wiele innych .... jeśli w poniedziałek będzie Wysowa ... biore jeśli do środy nie wydzwonię , odpuszczam aż do powrotu z Horyńca