Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Gość »

NOOO :!: Prawie jak CÓRECZKA moja :lol: :lol: :lol:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Atinko dałam radę i to udało się w najbardziej stresującym i nerwowym dla mnie okresie mojego życia.
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ysy1 pisze: 10 sie 2019 10:53 NOOO :!: Prawie jak CÓRECZKA moja :lol: :lol: :lol:
Nooooo, tatuśku :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

A ja nie palę wcale ... :D
Ysy :kwiat: to nie tak...zawsze oglądam tylko Panów. ..Horrory to ich specjalność. ..to lubię. .. :D
Łezka mi się zakrecila jak pokazali Panów co jeszcze żyją i grali za Wagnera...jest tam pomiędzy nimi brat mojego męża. ..siatkówkę mamy w genach....
Gość

Atina pisze: 10 sie 2019 10:48 Ysy to niemożliwe :P przecież Ty młody chłopak jesteś :lol: :D :)
Balbinko super ...dałaś radę
Atinko :serce: Ja z diabłem pakt podpisałem na młodość :lol: :lol: :lol:
Ale dziękuję to jest miłe :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Balbina79 pisze: 10 sie 2019 10:53 Atinko dałam radę i to udało się w najbardziej stresującym i nerwowym dla mnie okresie mojego życia.
Balbinko też miałam taki czas w swoim życiu...postanowiłam żyć bo życie jest piękne :serce: :D :serce:
Na tym forum nie ma ludzi zdrowych... :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

No chyba żartujecie :shock: , ja rzuciłem bez problemu ostatni raz i już paręnaście nie palę :D ... Ysy praca nie ma nic do tego, tylko trzeba sobie zajęcie znaleźć żeby nie myśleć, krzyżówka książka gazeta jak możesz rób to co lubisz jak masz tyle czasu w pracy. Jak rzucałem specjalnie przychodziłem do piwiarni żeby próbować czy się skuszę mając papierosy cały czas przy sobie, bo przy piwku to ciągnie i udało się. Dlatego mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć że da się, dobrze mieć kogoś kto też Cię będzie wspierał, ja nie miałem i też można :lol: . Jak masz zapalić to zacznij paznokcie obcinać u nóg, tylko zamknij oczy to się bardziej skupisz na tym :o :lol: ... dla utrudnienia to przez skarpetki :lol:
Gość

Małgosiu :serce: Już w czerwcu zauważyłem że siatkówkę masz we krwi. To miłe. Prawdę Ci powiem że to właśnie Ty zaszczepiłaś mi siatkówkę bo tak w tedy namawiałaś do kibicowania a mnie ta dyscyplina nie interesowała. Nawet nie wiedziałem o co tam chodzi w punktacji a teraz wiem wszystko i nie opuszczę, w miarę możliwości, żadnego meczu. Jest to bardzo widowiskowa i dynamiczna dyscyplina. A panie lubię oglądać bo jak wiadomo wszem i wobec jestem facetem i miło jest na piękne panie sobie popatrzeć a przy tym jeszcze po kibicować. :D :lol: :lol:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Atina pisze: 10 sie 2019 11:01
Balbina79 pisze: 10 sie 2019 10:53 Atinko dałam radę i to udało się w najbardziej stresującym i nerwowym dla mnie okresie mojego życia.
Balbinko też miałam taki czas w swoim życiu...postanowiłam żyć bo życie jest piękne :serce: :D :serce:
Na tym forum nie ma ludzi zdrowych... :roll:
No ja jeszcze nie jestem na tym etapie, że życie jest piękne :roll:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Ysy :kwiat: właśnie jest o nich reportaż na Polsat Sport...są Nasi seniorzy :serce:
ODPOWIEDZ