Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak, bo u mnie może być większy problem niż doktor się spodziewa i chce mieć obraz za nim otworzy musi być przygotowany na bardziej skomplikowany poziom operacji. Trochę mnie wystraszył dzisiaj
Balbi...rezolutny lekarz z tego gościa ...Chce sprawdzić wszystko dokładnie. Nie obawiaj się na zapas .Dziwi mnie tylko że do Gdańska wysyła..Przecież macie takich super lekarzy i chyba sprzęt?
Może to chodzi o moc aparatu do RM? Słyszałam o takich o mocy 7 tesli...Jest tylko kilka chyba takich w kraju.Są super dokładne.W Białym. są tylko 1.5 T i 3 T