Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jeszcze kawy nie pili a jacy juz nakreceni z rana ... na kawę zapraszam oczywiście...tylko trzeba będzie jeszcze kogos w drożdżówki do kawy ubrać, jeśli będą tak wypasione jak w Gdańsku
Jesli chodzi o wieczór to biorę szklo i korkociag....a wiadomo szkło zle znosi pustkę
Pomyslcie tez o grillu..moze cos mozecie przywieźć (nie mam na mysli jedzenia oczywiście)
"Jeszcze kawy nie pili a jacy juz nakreceni z rana" haha ale mnie rozbawiłaś Jola
Szkło i korkociąg, o wszystkim myślicie
Jestem pod wrażeniem
P.S. Wiecie może jakie są ceny w wypożyczalni rowerów?
nelacom pisze: 12 sie 2019 11:31
Jeszcze kawy nie pili a jacy juz nakreceni z rana ... na kawę zapraszam oczywiście...tylko trzeba będzie jeszcze kogos w drożdżówki do kawy ubrać, jeśli będą tak wypasione jak w Gdańsku
Jesli chodzi o wieczór to biorę szklo i korkociag....a wiadomo szkło zle znosi pustkę
Pomyslcie tez o grillu..moze cos mozecie przywieźć (nie mam na mysli jedzenia oczywiście)
Chriss będziesz miał pompke do roweru?
Miałem nie brać pompki , ale dla Ciebie zabiorę
A propo drożdżówek , gdzie dokładnie są tak wypasione , o których pisałaś ?
nelacom pisze: 12 sie 2019 11:31
Chriss będziesz miał pompke do roweru?
Miałem nie brać pompki , ale dla Ciebie zabiorę
A propo drożdżówek , gdzie dokładnie są tak wypasione , o których pisałaś ?
Dzieki Chris za pompke..moja jest bardzo duza i nie lubię jej wozic ze sobą
Co do drożdżówek to chyba w Gdańsku sa takie wszędzie. Ja kupowałam w spożywczym w Sobieszewie i u Szydlowskiego czy jakos tak w cukierni...widzialam tez na Dworcu w podziemiach ...generalnie chodzi o to ze one maja duzo lukru i kruszonki...a to w polaczeniu z serem lub nadzieniem owocowym stanowi o ich wypasieniu. Podobno to taka kociewska receptura o ile sie nie mylę...tak czy siak w W-wie takich nie ma...a kawa na pewno dobrze by sie czula w ich towarzystwie...