Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princi pisze: 13 sie 2019 00:38
Ups ..... zgubiłam się
Rozmawiałam z walizeczką i nie możemy dojść do porozumienia .... ja chcę tam a ona gdzie indziej
Może zapatrzyła się na różnorakiego marsze równości i nie chce Cię słuchać i nie uznaje zwierzchności
Teraz ostrożnie przechodź z nią obok jakichkolwiek marszów bo możesz mieć kłopoty a ja teraz zmykam ułożyć się w jeden kawałek do łóżkowic,Kolorowych,Papatki Ysy-przyjemnej pracy