Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

dawajcie pomysły,jest was przecież tutaj 5 tys osób! jak wybrać królestwo?!
forumowicz

kruszynka pisze:
MAX pisze:lista zrobiona,proszę dopisać Kruszynkę, no i miłe panie:potwierdzać chęć uczestniczenia!/z tym wyjątkowo się z adminem zgadzam/
Dziękuję to miłe ,ale nie kandyduję ,chcę być skarbnikiem ;) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qwJPBdBkPng :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Dziękuję to miłe ,ale nie kandyduję ,chcę być skarbnikiem ;) :lol:

Dzięki kruszynko za umieszczenie mnie na tej liście , ale jam nie godna Pani tego. :lol: :lol: Ale zastępcą skarbnika - czemu nie, te słupki mogę robić :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

MAX pisze:jednak wbrew niektórym osobom,chętnych do zabawy nie brakuje,i to jest najważniejsze,jeszcze dogryzę Teśce : kotku mylisz się,ja nie chcieć być królem,ja mogę być królem,w każdym bądź razie sam siebie nigdy nie zgłoszę!mogę jedynie w zabawie wsiąść udział!
MAXiu :)
Bawcie się dobrze :) Twoja kandydatura musi być jak najbardziej brana pod uwagę :!:

Do Administratora....
Z całym szacunkiem dla Wszystkich i życząc przesympatycznej zabawy chciałabym prosić by moja osoba nie była umieszczona na liście kandydatów.

Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

zanim wyjdę jeszcze zapodam kandydatów męskich osobników: Mix,Andrzej55,Wojtaszek,ElKopyto,Sztani,Norb,Darek,Yoko91,Many resztę uzupełnijcie
forumowicz

Ups podwójne posty przepraszam :shock: :shock:
Max Yoko ? mężczyzna ? To idż juz lepiej po te pierogi ,głód zrobił swoje :lol:
forumowicz

Teśka,co z Tobą? nie dość że nie chciałaś mi dać buzi w Ciechocinku to jeszcze królową nie chcesz być,popraw się!
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Proszę, jak na razie dwójka zgłoszonych kandydatów(MAX, Teśka) oświadczyła, że nie chce brać udziału w wyborach. A tych, którzy potwierdzili chęć brak.
Czyli każdy chciałby powybierać, pobawić się ale nie narażać siebie. Dlatego właśnie oczekuję potwierdzenia od kandydatów chcących brać udział w wyborach. Osoby, które nie chcą uczestniczyć nie muszą nic robić, ja sam ich na żadnej liście nie umieszczę. Proste i oczywiste :)
Pozdrawiam :)
forumowicz

pocieszny ten nasz admin,aż nie mogę wyjść do Biedronki,pytam gdzie napisałem ze nie chce brać udziału w zabawie wyborów??
jeszcze raz piszę trzeba zrobić tak jak z rankingiem sanatoriów!
forumowicz

Skarbnik Anusia jest jeden tylko jeden ! :lol: Zadnych zastępców :lol: :lol: :lol: Ty jesteś tam :roll: wyżej a wybory jak by co uczcimy na pięknej starówce ok? To może wtedy bedziesz moją zastepczynią ,zastanowie się ;) :lol:
ODPOWIEDZ