Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kocham lato.... Deszcz.krótkie dni.chmury i wiatr przytłaczają mnie jak chol......ra.Tylko jedyna nadzieja w jesiennych barwach liści na tle promieni słońca i diamentowym skrzeniu się śniegu zimą.Reszta lipia...
Cały czas pada u mnie.Tak ma być do 16-tej
Atina pisze: 14 sie 2019 11:39
Ja osobiście lubię jesień, ale pogoda na wybrzeżu potrzebna jest dla turystów
Za 2 tygodnie urlop już się chce nic nie robić...
Już żyjesz urlopem. ...To oczekiwanie jest super.Szczególnie jeśli w planie jest jakiś wyjazd....
Męczę się. Nie inaczej.Zaraz znowu w dołek wpadnę po czubek głowy. Też już sprawdzałam w prognozie...Rower Już wyciagnięty znowu skończył w garażu. Potem nie będę mogła pojechać nim.Może pójdę szczęścia w lesie poszukać. No może tylko nie muchomorków..
Widzisz Gieniu, a nie mówiłem, byłem pierwszy i pani chciała mi na siłę wcisnąć od razu dwa bo po co mam chodzić dwa razy , nawet nie pytałem się gdzie bo nie chciałem robić Ci smaka