Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Duszyczka pisze: 15 sie 2019 11:27
Małgosia też umie te cudeńka wstawiać
An...gdybym Ci pomagała w pracy chociaż na chwilę .to podejrzewam.że za długo byś nie popracował.
DziekujeDuszyczko
Tak coś tam umiem...ale nie za dużo,kilka lat prowadziłam "poranne sniadanie" to były piękne dni...teraz temat jest już w archiwum. .ale mile to wspominam...ludzie mówili Dzień Dobry życzyli Miłego Dnia...
Zawsze była kawa i herbata. ..potem obrazki poznikały i skończyła się zabawa
Cześć Geniu mam taki zamiar...
Witam wszystkich....obiad gotowy to chwilę jestem...
No proszę jaka uczta, ja się wpraszam na krzywy ryj , bo nie umiem tych obrazków wstawiać. Dziś obiadu w domu nie mam młody jedzie do teściów więc dla siebie samej mi się nie chce robić.
Balbi...jest co zjeść i wypić. Gienia stawia trunki... Dieta idealna tylko nie wchodż do kuchni
An...to zabiegi Ci przepadają. . Nie możesz jakoś je przelożyć na inny termin do odebrania?
Niestety nie bo to szpitalne i turnus jest od dnia do dnia, ale może uda mi się co innego w zamian załatwić ... może Gienia pomoże bo będzie miała dużo czasu w Horyńcu do południa
A może to lubię ? ...
ale teraz już na poważnie...
ciągnie baca sznurek przez Krupówki, przechodzący turysta pyta się, dlaczego ciągniecie baco ten sznurek, a baca na to :
a co mom go pchać ?
...O...ten dowcip to jedyny jaki pamiętam przez całe swoje życie 18-to letnie
Andy. ..lubisz rwanie ząbków W sumie są różne upodobania... To nic nie pisałam. ..Sorki..
Idzie turysta drogą spotyka Bacę i pyta się:
- Baco, mogę przejść przez waszą łąkę bo chcę zdążył na pociąg o 10.40.
- A idźcie, a jak spotkacie mojego byka to i na ten o 9.15 zdążycie.