i jeszcze trzeba połączyć z tematem "kto jest królową forum?? "MAX pisze:Admin połącz te 2 watki Miss forum i Miss Ciechocinka! zrobiło się zamieszanie,Mix chce zgarnąć dwie korony naraz!
Wybory na królestwo!
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Wybory na królestwo!
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
To ja funduję tortMAX pisze:trzeba by zrobić jakiś wiec przedwyborczy,tylko jak to uczynić,skoro nawet fotek kandydatek,kandydatów, nie można zobaczyć!?
co z nagrodami? gdzie sponsorzy? jeden Mix z wyjazdem do SPA to za mało! sorry jest drugi sponsor:Słoneczko z 2 słoikami śledzi! i Eluunia z cytrynówką,apel do sponsorów: przybywajcie!
-
forumowicz
Max jeśli chodzi o sponsoring dodaje zgrzewke butelek półtora litrowych niegazowaych nałęczowianek
Asik
-
forumowicz
Zwłaszcza,że dziś jest pierwszy dzień miesiąca więc można oddawać głosy.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Oj będzie się DZIAŁOMAX pisze:trzeba by zrobić jakiś wiec przedwyborczy,tylko jak to uczynić,skoro nawet fotek kandydatek,kandydatów, nie można zobaczyć!?
co z nagrodami? gdzie sponsorzy? jeden Mix z wyjazdem do SPA to za mało! sorry jest drugi sponsor:Słoneczko z 2 słoikami śledzi! i Eluunia z cytrynówką,apel do sponsorów: przybywajcie!
Drogi Maxie
Nie rozumię twego postu -Osobiście Moi przyjaciele POMOGI i nakręcili 5 minutowy filmi reklamowy z Moją skromną osobą w Roli głownej !!
Nie chće byc posadzony o NARCYZM ,ale dzieki Nim ..SZANSE na Mistera Intryg ROSNĄ !!
a co do nagrod posiadam około 20-30 pucharów ,które za osiągnięcia zawodnikow Zdobylem ..
Wymienię tabliczki u Pana Grawera i ..po sprawie
Posiadam puchary
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
Owszem ksywka i imię jakie ma się naprawde,ja się nie ukrywam z niczym tylko szkoda będzie mojego awatarka ponieważ polubiłem myszke choć kiedyś jedna waćpanna mi powiedziała: ŻE POLUBIŁA MOJĄ MYSZKE
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Na razie mamy kandydatury w kategorii Królowej:
Słoneczko, Agunia3
w kategorii Król:
Alek, MAX, Norb