Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tak. Ruszam ok 4:00 rano. Do 10:00 powinienem dojechać spokojnie. Zameldować się i o 14:00 przydział pokoju. Warunki pogodowe mają być bardzo dobre. Max 24°
Piotr jak tam jesteś,proszę zjedz za mnie naleśnika polanego czekoladą (jeśli jeszcze podają) No dla mnie poprostu obłędne,nigdzie tak pysznych nie jadłam.
A tak pozatym to jak wrażenia. Dałeś tylko zdawkowe info. Pewnie siedzisz nad plaża i podziwiasz morze
Życzę pogody i równej opalenizny
Witam. Gabriela, a gdzie podają naleśniki? Na deptaku? Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Zabiegi mam w świetnych godzinach, co drugi dzień od 7:30 do 9:30, pozostałe 11:15 do 12:20. Także czasu wolnego pod dostatkiem. Jak narazie jest pochmurno, ten max 24'. Sam pobyt w sanatorium super, pod każdym względem. Pozdrawiam