Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Faktycznie tak jest w rzeczywistości że to psy wyprowadzają ludzi na spacer a nie na odwrót . Nawet widać kto kogo holuje na spacerze.
Balbi...w niedzielę przychodzi do mnie rodzinka na kolację z grilem.Dziś zakupy podstawowe i wstępna obróbka menu.Już siwieję na myśl o tym... .Na szczęście córka z mężem będą mi pomagać. Mąż zrobi również swoją popisową kiszkę ziemniaczaną.
Atina pisze: 16 sie 2019 13:19
Migrena od wczoraj mnie trzyma a jeszcze do 16 w pracy muszę być..
Babcia błękitną krew miała i i mnie kapkę zostala +globus w pakiecie
Oj..Atinko..to paskudna przypadłość. Współczuję. Nawet brak na to złotego środka. Długo Ciebie to paskudztwo trzyma z regóły?
Coś czuję.że na dziś trzeba nazwę paczki naszej zmienić. na coś w rodzaju "Paczka konających" Ja również dziś w rozsypce od 4-tej.
Trzymajcie się jakoś dziewczyny....Nie damy się
No Geniu gdybym się bardzo uparła to może być
Na migrenę już wszystko przerabiałam..od 5 lat biore codzienne "Devaskan"i to mi zlagodzilo ból. ..cisza,ciemność ...jak nie mogę wytrzymać to biorę "CINIA"...I mam spokój. ..tylko jest haczyk...trzeba poleżeć i nie wolno prowadzić samochodu....ból przechodzi od ręki