Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atinko moja siostra też miała potworne migreny kilkudniowe. W końcu poszła w Warszawie do jakiegoś chińczyka i po kilku zabiegach akupunktury do dziś dnia ma spokój.
Pewnie tak. Swego czasu bardzo cierpiałam z powodu migren nawet wylądowałam w szpitalu z powodu porażenia nerwu twarzowego bo tak mocno zamknęły się naczynia krwionośne.Zgłosiłam się do programu testowania leku o nazwie Imigran. Dostałam ampułki i prowadziłam dzienniczek. Raz że przysłużyłam się medycynie a dwa okazało się że lek ma działanie długoterminowe i w ten sposób praktycznie pozbyłam się kłopotu. Teraz baaardzo rzadko mnie dopada i już nie w takim natężeniu jak niegdyś.
To chwała medycynie i Tobie Felice .Na szczęście nie cierpię na to..ufff..Byłam tylko świadkiem kilku takich objawów u znajomych..Najgorszemu wrogowi nie życzę tego.W rodzinie są również przy tym ostre wymioty.Zero funkcjonowania.
Czy migrena może być objawem epizodycznym? Mój mąż kiedyś miał bardzo ostry ból głowy. Trafił do szpitala.Porobiono mu szereg badań i ostatecznie stwierdzono że to był atak migreny.Nigdy wcześniej ani później tego nie było.Ogólnie nigdy nie boli go głowa. .
Mówią że jest to choroba,którą się dziedziczy...
Może małżonek nie daje jej zbytniego pola do popisu to i nie narzuca mu się za bardzo
Życzę by w jego przypadku miała charakter epizodyczny.