Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przyznaję szczerze że w natłoku codziennych zajęć nie pogratulowałem Sympatycznej Koleżance Złożyć Gratulacji W odrębnym temacie co niniejszym czynię- Jesteś Tak Sympatyczną i Ciepłą Osobą Że To Ty Rozdajesz Tą Energię Wszystkim Którzy Cię Znają a dodanie przez Admina SŁONECZKA pod twoim awatorkiem jest tego ukoronowaniem i w pełni odzwierciedla to o czym piszę Jeszcze Raz Serdecznie Gratuluję i Pozdrawiam Mam nadzieję że Ci którzy Cię znają w pełni podzielają moją opinię
Popieram Cię Andrzej,a zarazem Witam Cię w kwesti słoneczka dla Tesi ponieważ podoba Mi się jej styl pisania oraz bycia sobą przedewszystkim,a zauważyłem,że jest wrażliwą i romantyczną osobą jak ... ale tutaj zamilknę przepraszam,że nie napisałem kto taki. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje Jej słoneczka
Dziękuję za założenie dla mnie tego tematu
A jednocześnie za wszystkie ciepłe słowa. Bardzo brakuje mi tego słoneczka na co dzień. Myślałam, że wzeszło ale się myliłam...
Dziś jeden promyk mnie dotknął
Odwiedziłam moją rodzinkę i 13letnia dziewczynka powiedziała do mnie: ciociu...ale ty jesteś ładna.
Uśmiałam się ale było mi miło