Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

darek pisze:A może OBLIGATORYJNIE
Wszyscy ze Słoneczkami !!!-Przyjaciele Forum
Są to osoby ,ktore sa jakis czas na Forum są jednocześnie akceptowane i w odpowiedni sposób udzielają się
Nakłanianie może odbic sie odwrotnie NIKT ,lub mało osób nie będzie chciało wychodzic przed tzw SZEREG
Plus indywidualne dogłaszanie innych kandydatek i kandydatów
Osobiście mam kilka propozycji
Zgadzam się z Darkiem co do "słoneczek". Tylko co zrobić z kruszynką ? Ona nie ma słoneczka. Ja proponuję tak jak w tenisie; "dziką kartę". Po prostu, to że Kruszynka nie ma słoneczka nie będzie przeszkadzać w tym że może wziąć udział w wyborach, startując z "dziką kartą".
forumowicz

Mix a Ty się wpisałeś jako kandydat? zgłoś się ,bo tu są takie zasady że do zabawy musisz się zgłosić,jak mogą być wybory skoro główne postacie/mające najwięcej wpisów rezygnują,dlaczego? diabeł wie!/
wybaczcie ze tak piszę w tym tonie,ale to już jest przesada z zabawy robi się dziadostwo!
najlepiej będzie jak faktycznie zniknę na parę dni.
forumowicz

Myślałem że mnie zaproponowałeś. Ja się zgłaszam na kandydata we wszystkich kategoriach. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

MAX 8-) czy Ty do tej zabawy nie podchodzisz zbyt impulsywnie :shock: MAX wyluzuj i baw się :lol:
forumowicz

Selene pisze:Alku moja decyzja jest ostateczna i nieodwołalna. A swoja nagrodę za mecz Bayernu odbierzesz już... wkrótce ;) :D
Rozumiem Selene :kwiat: szanując Twoje zdanie oraz decyzje. A nagrode to już nie mogę się doczekać na serek ;) tylko nie o smaku salami,nie lubie :)

Mix mi osobiście nic nie przeszkadza i każda osoba ma szanse tylko,żeby wyraziła chęć do brania udziału w zabawie,ale to wolny kraj i każdy ma prawo głosu,w końcu nie jesteśmy dziećmi,żeby nie mieć prawa głosu.
forumowicz

ja impulsywnie ha ha,moje zdanie jest jedno:nauczcie się bawić!! a skoro nie chcecie to temat jest do zamknięcia i tyle!,pisanie zawracanie głowy co i jak ,a przychodzi co do czego gdzie chętni ,pytam gdzie? wycofać się to nie sztuka,sztuka jest brać udział!
forumowicz

Max Ja jestem chętny zawsze tylko nie raz nie mogę z przyczyn nie zależnych ode Mnie,a tym bardziej chce Ci uścisnąć dłoń,a to nie jest złe chyba :)
forumowicz

jak już wygarniam to do końca: a ze spotkaniami to samo:w Ciechocinku,Krynicy deklarowało się co najmniej kilka osób więcej i co? ,finał: oczywiście nie było ich,chwała tym co przyjeżdżają i bawią się,jestem prosty facet: białe jest białe!
forumowicz

Zauważyłem jaki jesteś i nie kwestionuje tego,ale pamiętaj że nie taki straszny diabeł jak go malują :)
Zmykam do swych zajęć. Pozdrawiam Cię oraz pozostałych. Trzymaj się. Cześć.
forumowicz

Alek spoko! pozdrawiam
ODPOWIEDZ