FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....
Re: FORUMOWY ROZKŁAD JAZDY z.... do.....
Witam, wybieram się do sanatorium w Olecku 24 listopada , z Podkarpacia czy jechał ktoś i podzieli się informacja jakie są połączenia??
Warszawa -ustroń Zdrój-połączenie
Witam.
Czy mogę prosić o pomoc,wskazówkę,jak najlepiej dojechać z Warszawy do Ustronia Zdroju?;)
Szukałam i czytałam trochę.Chciałambym być w Ustroniu możliwie wcześnie.
Może Ktoś podpowie jakiś dobry dojazd:) Jadę 21 listopada.....
Pozdrawiam.
Czy mogę prosić o pomoc,wskazówkę,jak najlepiej dojechać z Warszawy do Ustronia Zdroju?;)
Szukałam i czytałam trochę.Chciałambym być w Ustroniu możliwie wcześnie.
Może Ktoś podpowie jakiś dobry dojazd:) Jadę 21 listopada.....
Pozdrawiam.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowano: 137 razy
Re: Warszawa -ustroń Zdrój-połączenie
Ja bym jechała tym pociagiem o 5,55 z W-awy Zachodniej , który jedzie do Pragi , w Katowicach przesiadka na Bus Brothers , czasu na przesiadkę masz ok 1 godz ... bus odjeżdza sprzed budynku PKP ... ok 150 m do przejścia ... w Ustroniu jestes po 11,0
Jeśli chcesz wczesniej to masz autobus o 22,15 też z Dworca Zachodniego , i też z przesiadką w Katowicach , wtedy w Ustroniu jesteś po 6 rano .... no , ale w Katowicach czekasz prawie 2 godz ...
Jeśli chcesz wczesniej to masz autobus o 22,15 też z Dworca Zachodniego , i też z przesiadką w Katowicach , wtedy w Ustroniu jesteś po 6 rano .... no , ale w Katowicach czekasz prawie 2 godz ...
Ostatnio zmieniony 17 sie 2019 14:46 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Warszawa -ustroń Zdrój-połączenie
Dziękuję Ci bardzo:) mogę wsiąść w ten pociąg na Centralnym?Jestem zza Warszawy i ok.1,20 muszę dojechać do Centrum....