Starzy forumowicze nowe nicki?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Starzy forumowicze nowe nicki?

Post autor: forumowicz »

Andrzeju, nie Wiesz że Pan Bóg jak chce kogoś ukarać to mu najpierw rozum odbiera :D
forumowicz

Waldeklat45 pisze: 18 sie 2019 19:16 wracaj chłopie , nie warto żeby jakas dooopa wykurzyła Cię z forum , nie daj jej tej satysfakcji :evil:

Waldemarze...tego typu komentarz potwierdza tylko to o czym napisałam mówiąc o niepełnosprawnych inaczej. ( myślę, że po powtórnym przeczytaniu zrozumiałeś przesłanie i brak powiązania z negatywną oceną ludzi niepełnosprawnych przez duże N, których szanuję, cenię i podziwiam). Wydaje mi się, że odrobina szacunku szczególnie w przypadku tak obdarzonej empatią i wbrew pozorom inteligencją osoby jak Ty nie zaszkodzi. Mamy na Forum sympatie ,antypatie to naturalne, ale zachowajmy proszę chociaż udawany szacunek i powstrzymajmy się od podobnych komentarzy. Co do dooopy miej przysłowiowe j...i doprecyzuj o którą Ci dokładnie chodzi, wszak różnorakich jest na Forum wiele, pozatym jesteśmy przecież tak rozbrajająco szczerzy wobec siebie prawda? Tak czy owak tego typu komentarze nie powinny mieć miejsca.... chociaż shows must go on...😔
Proponuję również zakup czerwonego dywanu...😏
Andy ..dziękuję za jogę. Działa chociaż muszę jeszcze dopracować szczegóły.... 😄
forumowicz

" Wydaje mi się, że odrobina szacunku szczególnie w przypadku tak obdarzonej empatią i wbrew pozorom inteligencją osoby jak Ty nie zaszkodzi."

jestem pod wrażeniem :oops:

" Co do dooopy miej przysłowiowe j...i doprecyzuj o którą Ci dokładnie chodzi, wszak różnorakich jest na Forum wiele, "

jest wiele i tego sie trzymajmy ;)

" chociaż shows must go on.."

dobre shows dodaje pikanterii rozmowom ;) forum to "teatr" a my skromni aktorzy , przedstawienie musi trwać ;)

i jeszcze - odpuściłem , napisałem Ci o tym publicznie pod wstawionym przez Ciebie zdjęciu , a Ty wracasz i od razu mnie obrażasz w założonym przeze mnie temacie - masz rację moje IQ nie jest takie małe ;)

odpuszczasz :?: bo ja chętnie :)
forumowicz

Joga... Waldemar... joga.... jeżeli chodzi o Ciebie tak...odpuszczam. Mam nadzieję, że widownia będzie liczna a brawa szczere jak i Twoje intencje. ..graj.
forumowicz

ee tam , joga nie dla mnie ;) 8-) :idea: lubię byc w ruchu :)

widownia piszesz :?: no cóż - klakiera forumowego to juz mamy ;) czasami trudno zrozumieć Jego teksty , ale poklaskać zawsze można ;) nawet trzeba ;) niech tworzy dalej ;) ku chwale forum :mrgreen:

mam grać :?: przypomniał mi się tekst z kabaretu pani Lipińskiej " panie Czesiu mam grać ?" - działał chłopak pod dyktando ;) , no cóż , najlepiej być sobą , nikogo nie grać , a jeśli juz , to grać mniejszego niż sie jest na prawdę , nie poważam wywyższania się :|podlizywania , włażenia bez wazeliny itp. - u mnie co w sercu , to na języku , w tym przypadku , na klawiaturze ;)
Ostatnio zmieniony 19 sie 2019 12:26 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

Waldemar 😙 trzymaj się...
forumowicz

Florka - kogo / czego :?: :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Trzymaj się danego słowa :)
forumowicz

Jest dokładnie tak, jak myślałem, a nawet gorzej.
Miałem, jednak nadzieję, że to co pod zdjęciem nie jest przypadkiem, a wierzę w Ludzi do końca.
Ale wystarczy.
Wiesz Waldku, nie interesuje mnie co pozostali ludzie o mnie powiedzą, bo w przeciwieństwie do Ciebie poklasku nie szukam, tym bardziej litości posiłkując się chorą siostrą, dla której mam szacunek. Ogromny szacunek mam do chorych.
Nigdy nie zniżyłbym się do tego poziomu, aby wzbudzić w ludziach politowanie dla własnej kolorystyki.
Jest to obrzydliwe i podłe. Ale taką twarz właśnie Pokazałeś.
U mnie szacunek właśnie Straciłeś.
Wiedziałem, że dzisiaj Udasz głupiego, i niewinnie poszkodowanego człowieka..
Mnie nie Musisz szanować, poradzę sobie.
Ale brak szacunku do Kobiet, biorąc pod uwagę to jak Mówisz i piszesz na Forum oficjalnie i prywatnie zapewne, świadczy o tym jakim typem Jesteś.
Możesz się tłumaczyć alkoholem, charakterem pracy
Itp. Ale to nie wystarczy, słomę z butów usuwa się inaczej.
Tak prawdę mówiąc żal mi Ciebie.
Czytam jeszcze to co Piszesz w swojej obronie.
Po pierwsze prawdziwy facet nie dyskutowałby tylko przeprosił.
Po drugie im bardziej Brniesz w to, tym gorzej dla Ciebie.
Po trzecie nic nie Rozumiesz, albo Udajesz głupa. Może nie Udajesz...
A teksty klakiera forum owego, jak go Zwiesz są przez Ciebie niezrozumiałe, bo one nie są dla Ciebie. Ja się nie dziwię że ich nie Rozumiesz..
To chyba tyle, bo nie mam już przyjemności z Tobą pisać.
Sugestie : na priv. też nie Pisz, bo to co Pisałeś do tej pory stawia Ciebie w pozycji zwykłego idioty.
A Ty nim nie Jesteś, zaszedłeś już znacznie dalej.
Tyle.
forumowicz

Najlepiej prosto i poręczy..to z reguły działa...
Zablokowany