Starzy forumowicze nowe nicki?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Starzy forumowicze nowe nicki?

Post autor: forumowicz »

Czuję wazelinę ;)
Zdar-ek1 pisze: 19 sie 2019 13:22
To chyba tyle, bo nie mam już przyjemności z Tobą pisać.
Serio ;) to czemu piszesz :lol: :lol: ja nie komentuję Twoich wpisów :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Oj - ktoś tu się denerwuje , bo traci maniery ;) ja Cię ani raz nie obraziłem :mrgreen: ani Twojej "przyjaciółki " ;)

A moze umówimy się na kawę do knajpy i porozmawiamy :?: ;)
Spokojnie , ja złoże zamówienie , ja wiem jak się to robi , mnie kobieta nie musi wyręczać ;) jak jednego z forumowiczów we Wrocławiu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Starzy forumowicze nowe nicki- nie stare a nowe ale już z bardzo dłuuugim.......stażem :roll: na tyle długim żeby można było wyciągać brudy,dokonywać oceny charakteru ,zasobu inteligencji i obrzucać się błotem-nowy styl i powiało....świeżością :roll: wszystko w ramach empatii,sympatii,kultury,dobrego wychowania,czyta się z obrzydzeniem-zaraz ktoś wrzuci-to po co czytasz :twisted: bo jeszcze tu jestem i nie zmieniłem piaskownicy i nie zabrałem zabawek-a wnioski z wpisów wyciągam nie tylko ja-mam taką nadzieję-chyba że znowu moje szare komórki czegoś nie pojęły lub opacznie zrozumiały :oops: Bardzo Wysoki Poziom Dyskusji :roll:
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Miriam »

Oj....coś mi się wydaje że Waldka jednak nie zabolało.....tylko mu sie spodobało :lol:
A swoją drogą Waldemarze to nie ładnie tak się wyrażać O kobietach......weź żesz człowieku nazwij sp