Serio
Starzy forumowicze nowe nicki?
-
forumowicz
Re: Starzy forumowicze nowe nicki?
Czuję wazelinę
to czemu piszesz
ja nie komentuję Twoich wpisów 
-
forumowicz
Oj - ktoś tu się denerwuje , bo traci maniery
ja Cię ani raz nie obraziłem
ani Twojej "przyjaciółki "
A moze umówimy się na kawę do knajpy i porozmawiamy
Spokojnie , ja złoże zamówienie , ja wiem jak się to robi , mnie kobieta nie musi wyręczać
jak jednego z forumowiczów we Wrocławiu

A moze umówimy się na kawę do knajpy i porozmawiamy
Spokojnie , ja złoże zamówienie , ja wiem jak się to robi , mnie kobieta nie musi wyręczać
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Starzy forumowicze nowe nicki- nie stare a nowe ale już z bardzo dłuuugim.......stażem
na tyle długim żeby można było wyciągać brudy,dokonywać oceny charakteru ,zasobu inteligencji i obrzucać się błotem-nowy styl i powiało....świeżością
wszystko w ramach empatii,sympatii,kultury,dobrego wychowania,czyta się z obrzydzeniem-zaraz ktoś wrzuci-to po co czytasz
bo jeszcze tu jestem i nie zmieniłem piaskownicy i nie zabrałem zabawek-a wnioski z wpisów wyciągam nie tylko ja-mam taką nadzieję-chyba że znowu moje szare komórki czegoś nie pojęły lub opacznie zrozumiały
Bardzo Wysoki Poziom Dyskusji 
- Miriam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2018 15:32
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Oj....coś mi się wydaje że Waldka jednak nie zabolało.....tylko mu sie spodobało
A swoją drogą Waldemarze to nie ładnie tak się wyrażać O kobietach......weź żesz człowieku nazwij sp
A swoją drogą Waldemarze to nie ładnie tak się wyrażać O kobietach......weź żesz człowieku nazwij sp