Starzy forumowicze nowe nicki?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Starzy forumowicze nowe nicki?

Post autor: forumowicz »

Czuję wazelinę ;)
Zdar-ek1 pisze: 19 sie 2019 13:22
To chyba tyle, bo nie mam już przyjemności z Tobą pisać.
Serio ;) to czemu piszesz :lol: :lol: ja nie komentuję Twoich wpisów :P
forumowicz

Oj - ktoś tu się denerwuje , bo traci maniery ;) ja Cię ani raz nie obraziłem :mrgreen: ani Twojej "przyjaciółki " ;)

A moze umówimy się na kawę do knajpy i porozmawiamy :?: ;)
Spokojnie , ja złoże zamówienie , ja wiem jak się to robi , mnie kobieta nie musi wyręczać ;) jak jednego z forumowiczów we Wrocławiu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Starzy forumowicze nowe nicki- nie stare a nowe ale już z bardzo dłuuugim.......stażem :roll: na tyle długim żeby można było wyciągać brudy,dokonywać oceny charakteru ,zasobu inteligencji i obrzucać się błotem-nowy styl i powiało....świeżością :roll: wszystko w ramach empatii,sympatii,kultury,dobrego wychowania,czyta się z obrzydzeniem-zaraz ktoś wrzuci-to po co czytasz :twisted: bo jeszcze tu jestem i nie zmieniłem piaskownicy i nie zabrałem zabawek-a wnioski z wpisów wyciągam nie tylko ja-mam taką nadzieję-chyba że znowu moje szare komórki czegoś nie pojęły lub opacznie zrozumiały :oops: Bardzo Wysoki Poziom Dyskusji :roll:
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Miriam »

Oj....coś mi się wydaje że Waldka jednak nie zabolało.....tylko mu sie spodobało :lol:
A swoją drogą Waldemarze to nie ładnie tak się wyrażać O kobietach......weź żesz człowieku nazwij sprawy po imieniu :lol:
O kurcze.....A może to o mnie chodziło..... 8-)
Jedno jest pewne .....na tym forum już nic nie jest pewne :mrgreen:
forumowicz

andrzej1955 pisze: 19 sie 2019 15:03 czyta się z obrzydzeniem-
nie dziwię Ci się Andrzej :roll:
forumowicz

Miriam pisze: 19 sie 2019 15:10
O kurcze.....A może to o mnie chodziło..... 8-)
masz na myśli tą dooopę :?: pewnie , ze o Ciebie :P a innym się marzyło , ze o nich ;)
forumowicz

andrzej1955 pisze: 19 sie 2019 15:03 Starzy forumowicze nowe nicki- nie stare a nowe ale już z bardzo dłuuugim.......stażem :roll: na tyle długim żeby można było wyciągać brudy,dokonywać oceny charakteru ,zasobu inteligencji i obrzucać się błotem-nowy styl i powiało....świeżością :roll: wszystko w ramach empatii,sympatii,kultury,dobrego wychowania,czyta się z obrzydzeniem-zaraz ktoś wrzuci-to po co czytasz :twisted: bo jeszcze tu jestem i nie zmieniłem piaskownicy i nie zabrałem zabawek-a wnioski z wpisów wyciągam nie tylko ja-mam taką nadzieję-chyba że znowu moje szare komórki czegoś nie pojęły lub opacznie zrozumiały :oops: Bardzo Wysoki Poziom Dyskusji :roll:
Masz rację Andrzeju. Z przykrością i obrzydzeniem. Czasami schodzę do pewnego poziomu dyskusji, niepotrzebnie. Jeżeli widzimy tylko tą jedną stronę medalu nic na to nie poradzę. Ciagnijmy wózek na krzywych kołach. Zastanawiałam się ostatnio dlaczego po chwili przerwy się wraca. Proste dla części ludzi. Którzy najczęściej milczą, powody wymienili wielokrotnie. Ale ten powrót nie jest już tym samym jeżeli chodzi o odbiór Forum. Może to i mój problem, że reaguję na pewne wpisy, urzekające szacunkiem i brakiem podwójnego dna, pisania określenia przyjaciel w nawiasach, obrabianie tyłka na priv, o doooopie, z której każdy na privie płacze że śmiechu nie wspomnę. I do takiego poziomu ukrytej konwersacji nie dojdę. I nie chcę. Pamiętajcie tylko, że część wyrażonych w ten sposób opinii szczególnie po spotkaniach może "niechcący" dotrzeć do adresata. Jest na to przyzwolenie . Ciagnijgie ten kabaret w imię dobrej zabawy i róbcie ofiarę z kogoś kto nią w żaden sposób nie jest. Nie jestem święta, nie jestem strażnikiem moralności ale też nie chcę aby ten rodzaj i styl pisania jaki prezentuje Waldemar stał się standardem. Pozdrawiam i ku uciesze gawiedzi postaram się bywać w tematach tak neutralnych jak to możliwe.
Co do mojego wpisu na temat niepełnosprawności raz jeszcze polecam analizę tekstu...nie taką niepełnosprawność jaka jest codziennością każdego z nas neguję. Chyba tyle.
forumowicz

ja pierdziele , to znowu Ty :shock:

" nie jestem strażnikiem moralności ale też nie chcę aby ten rodzaj i styl pisania jaki prezentuje Waldemar stał się standardem. "

a cóż ty kobieto ode mnie chcesz :?: do q nędzy :?: taki styl ci odpowiada , wróciłas , przypieprzasz się , nic do ciebie nie pisze , a ty drążysz temat , łazisz za mną po forum - o co ci do cholery chodzi :?: czego ci brak :?: ja ci tego nie dam ;)

weź wyluzuj i odstosunkuj się ode mnie ... ośmieszasz się tylko dziewczyno :!:

:mrgreen:
forumowicz

Florka pisze: 19 sie 2019 15:38 Czasami schodzę do pewnego poziomu dyskusji, niepotrzebnie.
a kim ty niby jesteś , ze piszesz o poziomie :?: jaki ty reprezentujesz :?:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »