Miss forum - Ciechocinek 2013

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Miss forum - Ciechocinek 2013

Post autor: forumowicz »

mix pisze:Ja myślę że to będzie w porządku.., taka nagroda pocieszenia. Dlaczego ta która wygra ma zebrać całą pulę ?
To ja poproszę tą nagrodę pocieszenia ....do wyborów nie przystępuje..to nie dla mnie :mrgreen: ..aczkolwiek będę kibicowała naszym pięknoscią...
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

blondi pisze:
mix pisze:Ja myślę że to będzie w porządku.., taka nagroda pocieszenia. Dlaczego ta która wygra ma zebrać całą pulę ?
To ja poproszę tą nagrodę pocieszenia ....do wyborów nie przystępuje..to nie dla mnie :mrgreen: ..aczkolwiek będę kibicowała naszym pięknoscią...
eeee tam Blondi :kwiat: głupstwa opowiadasz, ja zgłoszę twoja kandydaturę :D
forumowicz

To ja poproszę tą nagrodę pocieszenia ....do wyborów nie przystępuje..to nie dla mnie :mrgreen: ..aczkolwiek będę kibicowała naszym pięknoscią...[/quote]
eeee tam Blondi :kwiat: głupstwa opowiadasz, ja zgłoszę twoja kandydaturę :D[/quote]
oj tam,oj tam...a ja nie spełniam kryteriów....komisyjnych i wolałabym to spa :!: :!: :!: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Blondi :kwiat: a ja myślę , ze się kwalifikujesz . :D Przejdź na temat "kto jest królową forum?? "" tam sa podane kryteria przez Norba :kwiat: , są fajne :D
forumowicz

Sloneczko pisze:Blondi :kwiat: a ja myślę , ze się kwalifikujesz . :D Przejdź na temat "kto jest królową forum?? "" tam sa podane kryteria przez Norba :kwiat: , są fajne :D
No czytałam...i nie spełniam :mrgreen: ..dlatego proszę o nagrode pocieszenia,hahahaha :lol:
forumowicz

Witam Blondi :kwiat:
Nadajesz się jako najlepsza i najbardziej aktywna babka forum :)
Pozdrawiam
forumowicz

Blondi..., nic z tego. Ty się nie nadajesz na SPA. Na pewno zbierzesz sporo głosów w wyborach.
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Blondi :!: przestań się wreszcie targować i zapisuj się jako kandydatka na Królową :!: :kwiat:
forumowicz

Oficjalnie oświadczam ,że nie wyrażam zgody na umieszczanie mej osoby na liście kandydatek....nie dla mnie ta zabawa....dziękuję za nominacje ha ha ha nie skorzystam :mrgreen:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Blondi.......................

Babciu Blondi..............

Główna Nagroda Jest wypasiony wózek Firmy Maxi-Cosi o wartości 4 500,00 zl plus Foteliki z baza do osiagnięcia przez Dziecko 12 lat wartośc ponad 6 000 ,00 zl za 3 kolejne foteliki oraz bazę
Gdy się dowiedzialem o Nagrodach zaraz zglosilem swój akces i wyglosilem Mowe wstępną
O foteliki i baze będę walczył jak LEW choć zem jest ..Waga
Podatki od Nagród płaci Fundator !!
ODPOWIEDZ