Kocham Was
Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...
Kocham Was
-
forumowicz
Starzy forumowicze nowe nicki- nie stare a nowe ale już z bardzo dłuuugim.......stażem
Tak Andrzeju, to można zgonić na szare komórki, ale Gdybyś Miał choć trochę dobrej i bezstronnej woli,to Zareagował Byś troszeczkę wcześniej.
Nie dużo, kilka postów jak zawitała parka rozwiniętych inaczej, sfrustrowanych ludzi zaczynając swojskie znane już niewinne oczywiście zaczepki.
Długość stażu na Forum u Ciebie oznacza szacunek, bo taki miałem do Ciebie, a z kolei Twoją Osobę zobowiązuje do bezstronności, i za Takiego Człowieka Ciebie Uważałem. No ale cóż... życie. Co do poziomu dyskusji...są osobniki, którzy tylko taki szanują.
Pozdrawiam.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Jednakże prawda jest w obecnym świecie mało popularna,a rozwój internetu sprzyja kreowaniu siebie w dowolny sposób. Stąd tylu frustratów pojawia się w wielu miejscach,na forach,ukrytych za ekranem monitora. Ciekawe czy ktokolwiek z nich miałby odwagę powiedzieć to samo stojąc przed kimś twarz w twarz. Czy do żony lub córki zwróciłby się per dziunia,lampucera czy też doopa....przecież to takie fajne i zabawne. Czy stałby obok patrząc jak ktoś ubliża jego kobiecie?
Nazwanie spraw po imieniu wywołuje agresję,tylko po co. Jeżeli zależy nam na jakości forum,które współtworzymy naprawdę nie udawajmy że nic się nie dzieje..Z domu rodzinnego wyniosłam ważną dla mnie naukę...Mama często powtarzała,że zamiatanie goowna pod dywan nic nie da bo śmierdzi ono tak samo tylko dłużej.Nawet jeżeli stracę coś to wyjaśniam problemy do końca,wtedy przynajmniej nie tracę szacunku do siebie.
Może faktycznie uśmiechajmy się fałszywie i udajmy że jest ok....forum będzie kwitło przy rozmowach o niczym i sączącym się smrodkiem spod dywanu.
-
forumowicz
Tu nie ma żadnej reakcji na proceder. Felice, Ten typ pisze rzeczy, które ponoć działy się we Wrocławiu, chociaż tam go nie było.
Co się dzieje na tym Forum?
I taka gn...a, mówi że ma więcej takich rzeczy. Jak długo można tolerować takich ludzi.
Ile kosztuje napisanie jednego, dwóch ostrych zdań, skoro piszemy cokolwiek cały dzień. Nie rozumiem.
I nie dam sobie wejść na głowę. Nie pozwolę.
-
forumowicz
Przepraszam , jestem tym zmęczona
-
forumowicz
A swoją drogą Waldemarze to nie ładnie tak się wyrażać O kobietach......weź żesz człowieku nazwij sprawy po imieniu
O kurcze.....A może to o mnie chodziło.....
Jedno jest pewne .....na tym forum już nic nie jest pewne
Ja myślę że zabolało, i to mocno.
Zaczyna bredzić i się odgraża. Bardzo nieudolnie to uknuliście, wyjątkowo płytkie i obrzydliwe.
Tylko prawdę powiedziawszy czego po Tobie można się spodziewać ?
Powiedz Miriam, jeśli Masz odwagę.
Bardzo Ci dziękuję, i mam nadzieję że życie nauczy Cię jeszcze sporo.
Tylko Wiedz że to będzie bolało. A pewnych rzeczy nie kupisz w sklepie. Może u Kumpla na Podlasiu.
Z pewnością o Ciebie chodziło.
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Wyjazdowy urlopowy dzień
Atrakcje , luziki laba
Pogoda nam dopisuje ,dzisiaj chłodniej
Sobota zjazd do domku
Pozdrawiam z Władysławowa
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
-
forumowicz
U mnie pochmurno, więc zaraz jakieś śniadanie,
I pora zabrać się za sprzątanie.
Trochę się nazbierało tego....
Miłego dnia życzę.