Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: darek »

Ja myslałem o ..Królowej

Bo vakat króla jest bardzo trudny do ZDOBYCIA pomimo Mojej akcji Marketingowej
Wg mojego rozeznania odpadam z pomysłodawca w przed biegach!!!!!!!1
Wszak jest napisane oddajmy Królowi Co Krolewskie
Ja dopiero wchodzę na scenę Portalu może w kolejnej Edycji Będę Mial wieksze Szanse ..
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Adminie :kwiat: dziękuję za pamięć o mnie ale sponsorzy nagród nie powinni startować w konkursach, w których te nagrody fundują. :lol: :lol: Tak więc proszę o usunięcie mnie z listy kandydatek co nie oznacza, że nie będę głosować :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Asik pisze:Adminie :kwiat: dziękuję za pamięć o mnie ale sponsorzy nagród nie powinni startować w konkursach, w których te nagrody fundują. :lol: :lol: Tak więc proszę o usunięcie mnie z listy kandydatek co nie oznacza, że nie będę głosować :D
:D nie zgadzam sie z tobą....możesz sponsorować i występować :lol: :lol: ja sponsoruje śledzie i też mam zamiar brać udział, oj Asik ;)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Nieśmiała rybka królową ?! Nieeee, to raczej niemożliwe :cry: chyba, że jakaś z podwodnej tajemnicy np. .... "Królowa fal" :lol: :lol: . Pozdrawiam :D :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

rybka pisze:Nieśmiała rybka królową ?! Nieeee, to raczej niemożliwe :cry: chyba, że jakaś z podwodnej tajemnicy np. .... "Królowa fal" :lol: :lol: . Pozdrawiam :D :serce:
Rybeńko :kwiat: a dlaczego to nie????? Trzeba wierzyć w siebie,w ludzi, w to co robimy, dla kogo pracujemy i żyjemy. A ty kochaniutka jesteś tak delikatną osóbką, szczerą i kochaną ...jak rzadko kto, ze zastanawiam sie czy ty naprawdę nie jesteś rybką z podwodnej tajemnicy, która może zostać oprócz wspaniałego przyjaciela wielką królową :lol: :lol:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Dziękuję :kwiat: Adminie za pamięć o mnie, ale potencjalne rządzenie w roli króla przez prowadzącego podziemne interesy krecika ... jak by to wyglądało??? :lol: :lol: :lol: . Dzięki ale nie będę narażał Społeczności Forum na takie niebezpieczeństwo :lol: :lol:
Natomiast mogę przyłączyć się do sponsorów tego konkursu i zwycięzcom w każdej kategorii oddam dobrowolnie po 2 kretowiska ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Czytam,czytam i nie wierzę :roll: Co z wami,toż to zabawa,nikomu nie ubędzie i nie przybędzie,,,,,a tu co trochę w myśl powiedzenia -Chciała bym , a boję się -Krygujecie się jak nie przymierzając ;) ;) ;) stare panny(to tylko taka metafora) Czy nasz status na tym forum się zmieni gdy na którejś główce wyląduje ta wirtualna korona :lol: :lol: :lol: Miłego dnia życzę,ciepłych serc.....bo na zewnątrz brrrrrr 2 stopnie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

norb pisze:Czytam,czytam i nie wierzę :roll: Co z wami,toż to zabawa,nikomu nie ubędzie i nie przybędzie,,,,,a tu co trochę w myśl powiedzenia -Chciała bym , a boję się -Krygujecie się jak nie przymierzając ;) ;) ;) stare panny(to tylko taka metafora) Czy nasz status na tym forum się zmieni gdy na którejś główce wyląduje ta wirtualna korona :lol: :lol: :lol: Miłego dnia życzę,ciepłych serc.....bo na zewnątrz brrrrrr 2 stopnie :lol: :lol:
Stare panny????? Oj Norb :kwiat: nie tylko, nie tylko :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Norb, czytam i nie wierzę ;) :roll: :!:
Zabawa zabawą, korona wirtualna czy niewirtualna ale zobowiązuje. Zobowiązuje do częstej obecności na forum NS, zobowiązuje do zajmowania stanowiska w pewnych sprawach (wszak Ich Wysokości to autorytety - pierwsze po Adminie :!: ). Nie każdy czuje się godzien ubiegać się o takie zaszczyty :oops: :lol: .
Pozdrawiam i życzę dokonania doskonałego wyboru :D :D :D
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Kreciku, w dzisiejszych czasach rola monarchów jest iście reprezentatywna i w zasadzie nie mają już żadnego wpływu na toczące się życie oprócz tego, że skiną czasem berłem czy pokażą się tu i ówdzie. Także nie wyolbrzymiaj tych obowiązków i startuj :) Nikt też nie powiedział, że wygrasz :D :D :D
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ