Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Wybory na Królestwo!

Post autor: Sloneczko »

MAX pisze:
MAX pisze:może jednak zrobimy? piszą do mnie na pw chętne osoby,wiec chyba warto się zabawić!
Ala sam pewnie byś je wciągnął...no te śledzie :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

Tak jak pisze Norb, dziwię się, że niektórzy wycofują sie z tej zabawy w Króla i Królową. :roll:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mix pisze:Tak jak pisze Norb, dziwię się, że niektórzy wycofują sie z tej zabawy w Króla i Królową. :roll:
Dużo może być przyczyn Mixiku :kwiat: może mają dużo problemów domowych, zdrowotnych, może nie chcą się z nami bawić bo nas nie lubią :o a może jeszcze i z innego powodu. Nikt tego nie wie
forumowicz

Sloneczko pisze:
mix pisze:Tak jak pisze Norb, dziwię się, że niektórzy wycofują sie z tej zabawy w Króla i Królową. :roll:
Dużo może być przyczyn Mixiku :kwiat: może mają dużo problemów domowych, zdrowotnych, może nie chcą się z nami bawić bo nas nie lubią :o a może jeszcze i z innego powodu. Nikt tego nie wie
Masz rację Słoneczko :lol: wiele jest osób tak jak ,że nie mogą na bieżąco zangażować się w tak fajną zabawę, z różnych powodów , ale pomysł jest świetny, grunt to dobra zabawa . Pozdrawiam miłego dnia :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Pewnie, że pomysł świetny :) . Jako sponsor dorzucę jeszcze słoiczek grzybków w occie, które dopiero co zebrałem. Oczywiście w wyborach będę uczestniczył z przyjemnością.
forumowicz

A ja dorzucę swoje paszteciki , przepis podałam w temacie "'coś dobrego i smacznego" no może i barszczyk czerwony, tylko skąd ja wezmę taaaaki duży gar :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

anusia153 pisze:A ja dorzucę swoje paszteciki , przepis podałam w temacie "'coś dobrego i smacznego" no może i barszczyk czerwony, tylko skąd ja wezmę taaaaki duży gar :lol: :lol: :lol: :lol:
Pożyczymy od mojej sąsiadki........ona w piwnicy ma wszystko :D
forumowicz

MIX i Słoneczko:macie już przygotowaną mowę przedwyborczą? co zaproponujecie swoim wyborcom? ja mam problem w tym temacie
forumowicz

Ja to przez te wybory spać nie mogłem. Gorączka przedwyborcza rośnie...
forumowicz

to tak jak ja,myślę cały czas ,z której listy startować? czy na Króla,czy na Królową?
ODPOWIEDZ