Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Piękna końcówka lata nas czeka tym bardziej serce raduje jak na urlop się szykuje...
Kawa z Ysym i innymi wskazana jak najbardziej
Miłego dnia Wam życzę na łonie natury
Pozdrowienia i Serdeczności Przesyłam w ten Piękny Słoneczny Dzionek Smacznego Grillowania i udanych wycieczek na Łono Natury,Kuracjuszom i Urlopowiczom Wspaniałego Wypoczynku
Dzień dobry
Ysy , na poranną kawkę nie zagościłam
Przejeżdżałam , przez Gdynię pomachałam
Pogodny, słoneczny upalny dzień
Po wyjeżdżie urlopie ,już w domku
Wszystko co miłe ,szybko się kończy
Miłego popołudnia ,wieczoru
Ło matko ..Andrzej, szykuj się bo beda najezdzac.. ...W razie czego to dzwon, pomoge, zasieki jakies na granicy wojewodztwa zrobie albo co. ..
A kawy to by ktos ze mna nie wypil??