Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę z Sopotu, 40 wiosen, oby towarzystwo było ok, to wiek nie ma znaczenia,bylem juz nie raz w Sanatorium i wszystko zależy od ludzi, jak jest atmosfera to jest impreza...Pozdrawiam
Nigdy nie byłem w sanatorium, nie wiem zbytnio jak się naszykowac na wyjazd, co zabrać ze sobą oprucz dokumentacji lekarskiej. Jak wygląda dzień w ośrodku odnośnie zabiegów i czasu wolnego? Posiłki - czy idzie się najeść czy liczyć się z dokupowaniem jedzenia?
Proszę i dziękuję od razu za poradę
Jak bym napisała co ja zabieram to zawał murowany . Na pewno trzeba strój sportowy,kąpielowy obuwie sportowe i na basen, ręczniki ,.Kreację na muzyko terapię , dużo kasy i poczucie humoru i bardzo dobre nastawienie. Co do jedzenia jednym starcza innym nie ale blisko jest Polo market i biedronka .