Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,poranna zmiana
Po urlopie ,powroty do pracy
Ruda , dawno nie było na forum
Nareszcie zagościła ,obecność obowiązkowa
Ysy jeszcze z kawusią nie zagościł
Nutka z życzeniami ,miłego dnia ,pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=276ZDGM ... el=KrysiaS
Witajcie Nocne
Dziś długo spałem jak nigdy a potem biegusiem po zakupy i teraz oto jestem.
Grażynko spróbuję się poprawić
Maryann masz rację co do emerytury. Ja za 4 lata idę na emeryturę po 50-ciu latach pracy i też marnie to widzę. W tej "dobrej zmianie" chyba będę musiał wziąć jakiś śmietnik w ajencję żeby mieć z czego żyć. A najlepiej dwa bo i żonę mam i ona też chce żyć