Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja będę jechała do Iwonicza 5 października z Lublina
ale bardzo rano ok 3 w nocy, chce być w Iwoniczu na godzinę 6-7 rano żeby pokoik mieć ładny
tak tu poradzili dla pierwszaków
Zastanawiam się też czy nie pojechać dzień wcześniej i gdzieś przenocować aby być na 6 rano na miejscu
pozdr Magda
dosia-100
jadę swoim autem z Lublina
tylko nie wiem kiedy konkretnie - czy 5 w nocy, czy dzień wcześniej na wieczór (ale wtedy nie wiem jak z noclegiem czy sanatorium przyjmuje noc wcześniej na noclegi)
Nie ma sensu chyba jechać tak wcześnie. Nie wiem do którego sanatorium się wybieracie ale ja byłem w Zimowicie około południa i pokój miałem fajny. Właściwie to wszystkie są takie same i chyba większość to 2 i kilka 1 i zaraz po skręcie w lewo w Kulczyńskiego przed pensjonatem Amelia duży parking za friko. Powodzenia.
Myślę, że Jan19557 ma rację. Ja w tamtym roku na przełomie stycznia i lutego byłam w Ziemowicie, przyjechałam około południa i została mi przydzielona dwójka na 3 piętrze - pokój 311. Okazało się, że była tam lodówka. Chyba tylko nieliczne pokoje je miały. Poza tym wszystkie pokoje były podobne.
jan19557 pisze: 23 sie 2019 13:08
Nie ma sensu chyba jechać tak wcześnie. Nie wiem do którego sanatorium się wybieracie ale ja byłem w Zimowicie około południa i pokój miałem fajny. Właściwie to wszystkie są takie same i chyba większość to 2 i kilka 1 i zaraz po skręcie w lewo w Kulczyńskiego przed pensjonatem Amelia duży parking za friko. Powodzenia.
to super wiadomość !!!
to może nie będę musiała jechać aż tak rano w nocy, bo skowronkiem to ja raczej nie jestem
Witam.
Dorisie mogłabyś napisać kilka słów, czy w Ziemowicie w okresie zimowym jest ciepło czy zimno. Wybieram się na przełomie listopada i grudnia i nie wiem czy nastawiać się na bardzo ciepłe ciuchy, a może wystarczy tylko krótki rękaw?
Jolantad: W Ziemowicie nie zmarzłam, ani w dzień, ani w nocy, budynek był ogrzewany. Specjalnie cieple ubrania również nie były potrzebne. Zabralam ze sobą to, w czym na ogół chodzi się o tej porze roku. Krótkie rękawki też miałam☺. W pierwszym tygodniu była pogoda typowo jesienna, potem piękna, bajeczna i śnieżna zima. Bylo super, bez względu na pogodę. W tym roku też będę w Iwoniczu i w Ziemowicie i być może w tym samym terminie co ty