NOCNE GADANIE
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 8 razy
Re: NOCNE GADANIE
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Princi
- Przyjaciel forum

Spokojnej nocy Andrzeju
- Princi
- Przyjaciel forum

Haj dzień dobry
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
No Takewasz pisze: 27 sie 2019 23:07 Qrde, czy te sztachety to na mnie za zagarnięcie buzioli Jędrusiowych
Darek a Ty to miałeś niejednokrotnie okazję mi dać kusiola ale się zestrachałeś czy co
Nawet nie chciałeś ode mnie golonki, na którą miałeś smaka jak leżałeś w SCCS. No ale rozumiem Ciebie, wolisz młodsze obdarzać kusiolami![]()
Kusiolki Podsyłam gdy Andrzeja nie ma Poniekąd robiąc mu konkurencję .
Ale Andrzej Zapewne mi wybaczy Bo to Chłopina Porządna
I za rękę i do baru zaprowadzi
Jo sie zestarchoł , jo karlus ze szarleja -Dziłcha przestoń mi sam tutej.
Jak byś mi do Religi na oddział przyniesła Golono i jeszcze zymft do tego to by mnie pogonili jak tego co sie zamówił placek wengierski i woniało w całym lazarecie .
Jo Golonko to ja ale ino tak pomaszkecić .
Co zaś sie tyczy sztachet -Wszyscy wiedza ,że Mój Śp Ojciec Coś tam Zostawił Matula ,aby nie robic Problemów zzrzekła się przepisując stąd poznaję niektóre rzeczy na nowo .
Jakaś dotacja z bogatej gminy , jakieś "przyjaźnie " z Nowymi sasiadami poznawanie uroków sztachet dobrze że nie na plecach jak i wycinka 4 smreków na granicy !!!
A z Maryanna co Zapewne Potwierdzi mamy działki u jednego Pazernego Kapelonka o czym dowiedziałem się Oczekując na Nią w Polanicy -Patrze sie a tam wychodzi z wózka Pani na blachach z miejscowości gdzie odziedziczyłem kawałek ziemi
ot i cała prawda
To nie pozostaje NIC innego jak Wspomóc Andrzejka i rozesłać dziś z Pięknego Beskidu Żywieckiego -
Urocze Buziaki - bo zaprawdę nie wiem jak w tym regionie zowią sie sląskie kusiolki
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Bo ta trzecia farma jest w beskidach .
I wbrew pozorom w sklepie danego GS w Porąbce 2 x w tygodniu jest dostępna Stara Dobra kiełbasa Beskidzka.
A i w te same dni jest dostarczany taki super bocek do garnka aby zrobić pieczonki .
Zresztą powolutku bo to koniec sierpnia zaczniemy wyciągać swe żeliwne garnki aby zrobić pieczonek.
Problem tylko że dobrych żółtych smacznych ziemniaków nie uświadczysz pozostaje tylko Geronimo z ceną 2,99 za kg
Zresztą ta sama cena w całej Polsce 3 zeta 0,75 USD za kg -kartofli ,pyr czy ziemniaków czy beskidzkich/ czeskich bramborów