Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Trochę spóźniony ale na kawę do córeczki Chętnie wpadnę.
Dzień dobry paczko
Alutko miłego wypoczynku
Małgosia też urlopuje pod Warszawą
Dziś meczu w całości się nie da obejrzeć
Miłego dnia ❤
Balbi Patrząc na radar pogodowy to u Ciebie te chmurki to tylko obrzynek całości. Główne chmury idą między Koszalinem a trójmiastem ale deszczu czy burz nie należy się z nich spodziewać. Przynajmniej na razie do 14:30. A potem zobaczymy co dalej.
Balbina79 pisze: 28 sie 2019 07:24
Dzień dobry
Kawa się robi zapraszam
Wiem kochani macie rację.
Jednego go mam i tylko jego tak naprawdę więc
[/quote
Witam
Wprawdzie trochę późno na tą kawkę ale mi nie przeszkadza, że zimna - dzięki
No to tym bardziej kochana odetnij pępowinę już teraz bo to najwyższy czas. Z każdym dniem będzie trudniej. To tak dla Twojego jak i syna dobra jak i przyszłej synowej. Niestety wiem co Ci piszę bo z takim jedynakiem przyszło mi żyć i nie powiem by lekko było. Mamuśka jakby mi na złość żyła 91 lat - heh
Qrde, całe życie między młotem i kowadłem. Przyrzekłam sobie, że nigdy nie będę się wtrącała moim córkom w ich życie i dotrzymuję słowa. Jak chcą porady czy czegokolwiek to wiedzą gdzie jestem i pomocy nie odmówię i co zrobią z moim zdaniem zostawiam im do decyzji.
Pozdrawiam
Ewuniu, ja to wszystko wiem i dziękuję za rady oczywiście staram się już odcinać i nie chcę się absolutnie wtrącać nie wiem co teraz zrobi nic mu nie sugeruje nic nie mówię. Czekam, aż wykona pierwszy ruch. Tylko mogę się nie doczekać