Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam jadē do Polańczyka do AMER-POLU w terminie 03-10-2019 z lubelskiego jak by ktoś chciał to mam wolne miejsca.Wybiera się ktoś z forumowiczów w tym terminie?
Ann367 pisze: 30 sie 2019 14:12
Nurtuje mnie pytanie jak to możliwe że część osób zaczyna 3go a część 4go w tym samym ośrodku...
Jest to duży ośrodek około 300 pomieści i są osoby z ZUSu, NFZ, KRUS, Pefron, prywatne i wczasowicze oraz miejscowi. I są różne terminy przybycia. Ja dziś ukończyłam z pefronu ale byłam jako osoba towarzysząca