Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
gorkaa pisze:ja tak kontrolnie tu zaglądnęłam, bo robię gołąbki
..Goląbki o 23,45??
Ok
super miałem iśc spac bez przekąszania
a co do Gołąbków
Przypomnialo Mi się Jak jeden z Moich Zacnych Wujow -Stateczny Starszy Pan podczas stanu wojennego zazyczył sobie w warzywniaku 1 Brukselkę ,aby mu w domu zrobiono Gołabki z przydzialowego ..mięsa cale 2,5 kg w tym 0,5 kg ,,kosci
Darku, ja taki nocny Marek jestem. Lubię w nocy pracować bo wszyscy śpią i mam spokój. A na gołąbki zapraszam, mogę je zaserwować w Kołobrzegu razem z szampanem
Gołabki z Szampanem w sosie pomidorowym podsmarzane
Cholera Jednak Kobiety umieja pobudzic nawet o 23,59
Toc to profanacja
Dla gołabkow wszak producenci Szampana nie znaja Smaku Naszego specyfiku
A dlaczego te Gołabki aż w ,,Kołobrzegu wszak mieszkasz chyba w..
andrzej1955 pisze:Darku, to jest ta damska perfidia- nie dośc że przez żołądek do serca to jeszcze w mieście gdzie strzelają te skrzydlate z ...łuków
a skrzydlatych się nie obawiam do mnie nie muszą celować
Bie mów Hop!!!!!!!!
Znam kilka Osob ,ktore tak ..mowily a po 21 dniach Wracali tacy jacys ..Nieswoi
Andrzeju
przypomnij mi jak to się Nazywa ??
miłej nocki