Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
violet58 pisze: 02 wrz 2019 14:10
trochę żal, że nikogo z forumowiczów nie udało nam się spotkać na trasie...
Starałam się, bardzo się starałam dotrzeć do Was, ale nie udało się. Przeszłam 22 km..... ale było jednak za mało, by z Sopotu dotrzeć do miejsca, gdzie dziś przejeżdżaliście..... Ale kto wie ile jutro przejdę
Hej hej Szczęśliwa Ekipo...jaka trasa na dzisiaj? Myślę że i Kołobrzeg i będę czekać na Was nie na hi rogatkach a przy łabądkach / Kazdy wie gdzie romantyczna para łabędzi/ przy molo tylko o której?????
Mam zarezerwowane dla Was na dobę 3/4.09 2x2 pokoje w Ośrodku Uniwersytetu w Poznaniu...miejscówka i na tańce...I na spacery i na wschód słońca i traficie bez problemu bo to przy Ul.Kościuszki 1. Koszt nocleg że śniadaniem od osoby za dobę 75 zł. Potwierdżcie czy mam to trzymać.
Szerokości na drogach i do zobaczenia.
Byłam...sprawdziłam: pokoje z łazienkami...jeden duży hi biesiadny drugi mniejszy...czyściutko...miejsca do zaparkowania rowerów/ własne zabezpieczenia/ śniadanko na miejscu...rezerwacja na moje nazwisko podane smsem łub na hasło Rowerzyści....zapowiedziałam Was tam...do usłyszenia i zobaczenia....
Gdybyście nie potrzebowali w Kołobrzegu noclegu dajcie proszę znać...odwołam rezerwację....I będzie musiała wystarczyć lampka szampana na pięknym moim molo ...do zobaczenia...
Na pewno Violet niedługo wyskrobie oficjalne sprawozdanie, ale już teraz głębokie ukłony i sedeczne podziękowania za wspaniałe powitanie w Kołobrzegu Alka50+ - jesteś wielka
Alu......piękne dzięki za powitanie i za mile spędzony wieczór.Jest nam bardzo miło, że mieliśmy przyjemność poznać Cię osobiście.☺
Wszytkim forumowiczom którzy nam kibicują i ślą życzenia i pozdrowienia serdecznie dziękujemy. To naprawdę daje fajnego "kopa" i motywację do dalszego kręcenia.