Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: darek »

MAX pisze:Darek nie przejmuj się,mnie wystarczy mały upominek,zresztą głosy dobrze policzymy i wygra kto należy.
Poszła Partia ..Skarpetek Wyborczych
To jest nowość tego Nikt jeszcze nie ROBIŁ!!
Zastanawiam się czy ..Mój przelożony wyrazi zgodę na opróżnieine Magazynów
sprzedać nie mogę a kolejne wiaty zapchane materialami ..Marketingowo-rozdawaknymi ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:
MAX pisze:jeszcze przemówień nie było, a Ty chcesz ciszę,Mix dopiero połowę napisał,jak przeglądam internet,skąd zerznąć przemówienie,gotowca,Słoneczko zamilkło zastanawia się kogo wybrać na rzecznika
Zawsze jest cisza przedwyborcza :!: :!: :lol: A przemówienia piszcie :roll: ;) :lol:
Tylko bez szklaneczek obok klawiatury z .."szybką herbatką ..." :lol: :lol: ;)
nooooo Kruszyneczko :kwiat: tylko ze szklaneczką :D :twisted: :kwiat: .........................ale nie w ciągu 7 minut :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:jeszcze przemówień nie było, a Ty chcesz ciszę,Mix dopiero połowę napisał,jak przeglądam internet,skąd zerznąć przemówienie,gotowca,Słoneczko zamilkło zastanawia się kogo wybrać na rzecznika
;) ;) :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziś, tu i teraz,obiecuję Wam że jak dostąpię zaszczytu zostania Królem, ruszę w cztery strony świata (czytaj:do polskich uzdrowisk)będę realizował Wasze plany i marzenia.Na drogę tę wezmą nie tylko otrzymaną od Was wiedzę ale i ducha tego Forum.Przecież od Was nauczyłem się co to mądrość i że nie należy przekraczać pewnych granic (bo Admin zbanuje ;) )Nie jestem największy,nie jestem najpiękniejszy,nie jestem najmądrzejszy,nie wyglądam jak kobitka z reklamy proszku do prania :) ale troszkę :o podobny do faceta z reklamy NeoNet ;) .Kończąc, chciałbym powtórzyć za Horacym cyt."Zbudowałem pomnik trwalszy od spiżu!" a ja wam powiadam ,zbudowaliście pomnik trwalszy od spiżu! Zbudowaliście to Forum ,więc będę go sławił od Kołobrzegu po Polańczyk.Zapraszam do debaty kontrkandydatów :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

oooo widzę, ze zaczynają sie przemówienia kandydatów :D . Hm...niech wrócę tylko do domku swojego :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Koleżanki i Koledzy!

Jak wiecie już od niedzieli wybieramy króla Naszego Sanatorium!. Z tej okazji przygotowałam to wystąpienie, by zgłosić swoją kandydaturę.
Nazywam się Max i mam 55 lat, jestem osobą przedsiębiorczą, która wie czego chce w życiu. Potrafię być asertywny, stanowczy, a na co dzień cechuje mnie kreatywność. Lubię pracę w grupie, jestem komunikatywny i przyjazny dla innych. Według typów osobowości opracowanych przez Hipokratesa jestem sangwinikiem, czyli optymistycznie nastawionym do życia człowiekiem, działającym dynamicznie i umiejącym osiągać swoje cele. Według kryterium wartości preferowanych w życiu jestem osobą społeczno- ekonomiczną. Dostrzegam w tych dwóch typach najwięcej swoich cech. Mam praktyczne podejście do życia, dbam o dobrą atmosferę między ludźmi, odczuwam satysfakcje kiedy mogę pomagać innym. Bycie królem forum nie jest dla mnie nowym wyzwaniem. W szkole podstawowej kierowałam pracą samorządu szkolnego, w gimnazjum byłem przewodniczącym samorządu klasowego. Ponad to bardzo często brałam czynny udział w przygotowaniu różnych imprez, zarówno szkolnych i klasowych. Wiem co w trawie piszczy, jak pomyślnie załatwić wiele spraw. Jestem osoba odpowiedzialna i zaufaną, dlatego w moich rękach interesy forum będą bezpieczne. Czasami łatwo denerwuję się, ale równie szybko uspokajam się. Stres związany z publicznymi występami motywuje mnie do bardziej efektownego działania i nie mam problemu by go zwyciężyć. Chciałbym abyście to właśnie mnie wybrali, ponieważ na tym stanowisku będę czuł się jak ryba w wodzie, a wy będziecie mieli odpowiednią osobę na odpowiednim stanowisku.Cóż mogę Wam obiecać:obiecuję być zawsze sobą,na forum,czy na spotkaniu,będę starał się w miarę swoich możliwości,udzielać się na forum,pocieszać zagubionych,ganić niegrzecznych,obiecuję na każdym spotkaniu berłem swym po-gilgotać każdą z pań,z każdym panem wypić flaszkę czy dobre wino/jak postawicie/wszystkim biorącym udział życzę zwycięstwa,a przede-wszystkim super zabawy,a tym którym akurat ta zabawa nie przypadła do gustu napisze 2 słowa:jesteście niepoważni!
Czy macie do mnie jakieś pytania?
Dziękuję za uwagę. Max
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja tylko zastanawiam się,kiedy i gdzie Para Królewska wyda bal :D
W końcu te nagrody trzeba przekazać no i ukoronować.....przy okazji oczywiście zobaczyć jak wygląda to królewskie insygnium władzy.
My zapożyczyliśmy nazwę berło od Czechów,a w ich języku berlo to znaczy pałka,laska. ;)
MAX jak widzisz coś jest na rzeczy :D :D :D
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

MAX pisze:Koleżanki i Koledzy!

Jak wiecie już od niedzieli wybieramy króla Naszego Sanatorium!. Z tej okazji przygotowałam to wystąpienie, by zgłosić swoją kandydaturę.
Nazywam się Max i mam 55 lat, jestem osobą przedsiębiorczą, która wie czego chce w życiu. Potrafię być asertywny, stanowczy, a na co dzień cechuje mnie kreatywność. Lubię pracę w grupie, jestem komunikatywny i przyjazny dla innych. Według typów osobowości opracowanych przez Hipokratesa jestem sangwinikiem, czyli optymistycznie nastawionym do życia człowiekiem, działającym dynamicznie i umiejącym osiągać swoje cele. Według kryterium wartości preferowanych w życiu jestem osobą społeczno- ekonomiczną. Dostrzegam w tych dwóch typach najwięcej swoich cech. Mam praktyczne podejście do życia, dbam o dobrą atmosferę między ludźmi, odczuwam satysfakcje kiedy mogę pomagać innym. Bycie królem forum nie jest dla mnie nowym wyzwaniem. W szkole podstawowej kierowałam pracą samorządu szkolnego, w gimnazjum byłem przewodniczącym samorządu klasowego. Ponad to bardzo często brałam czynny udział w przygotowaniu różnych imprez, zarówno szkolnych i klasowych. Wiem co w trawie piszczy, jak pomyślnie załatwić wiele spraw. Jestem osoba odpowiedzialna i zaufaną, dlatego w moich rękach interesy forum będą bezpieczne. Czasami łatwo denerwuję się, ale równie szybko uspokajam się. Stres związany z publicznymi występami motywuje mnie do bardziej efektownego działania i nie mam problemu by go zwyciężyć. Chciałbym abyście to właśnie mnie wybrali, ponieważ na tym stanowisku będę czuł się jak ryba w wodzie, a wy będziecie mieli odpowiednią osobę na odpowiednim stanowisku.Cóż mogę Wam obiecać:obiecuję być zawsze sobą,na forum,czy na spotkaniu,będę starał się w miarę swoich możliwości,udzielać się na forum,pocieszać zagubionych,ganić niegrzecznych,obiecuję na każdym spotkaniu berłem swym po-gilgotać każdą z pań,z każdym panem wypić flaszkę czy dobre wino/jak postawicie/wszystkim biorącym udział życzę zwycięstwa,a przede-wszystkim super zabawy,a tym którym akurat ta zabawa nie przypadła do gustu napisze 2 słowa:jesteście niepoważni!
Czy macie do mnie jakieś pytania?
Dziękuję za uwagę. Max
Rozdwojenie jaźni czy pretendowanie do obydwu tytułów - Króla i Królowej :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

MAX,jak czytam Twoją mowę wyborczą to w większości jakbym o sobie czytała.Dodam jeszcze że na studiach też byłam starościną roku :D
Niestety ja nie mogę pogilgotać berłem żadnej z pań. ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max super sie przedstawiłeś.......wielki PLUS dla Ciebie, niestety mogę ci go przyznać dopiero za dwie godziny :lol: :lol: . No to nara, lecę zaraz do domu pisać przemówienie :D
ODPOWIEDZ