Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aguniu- biorę dużo leków -jeden z nich jest na utrwalanie ...pamięci poza tym wiem że to nie te same regiony- choć wydawałoby się to logiczne geograficznie
[quote="agunia3"]Cześć Yoko u mnie po staremu a u Ciebie?[/quot
U mnie jak zwykle praca, ale weekend przed nami więc korzystając z dobrej pogody jeszcze górki zaliczę. Pozdrawiam.
Yoko, wszystko na to wskazuje że będziesz miała wspaniałą pogodę dużo przyjemności Życzę i pozdrawiam Dotleniaj się naturalnie ja też to robię regularnie choć brakuje mi tych górek