Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry w ten deszczowy poranek.
Jak miło Rybka zagościła.
Ewaszku kiedy powtarzamy wypadzik? Lądek przyjął nas pięknie. Było pogodnie,wesoło i radośnie.
Felice pewnie znowu tak ad hock
To najlepsze wypady
Felice to był cudny czas, dzięki piękne ❤
Tak Rybeńko, jestem zachwycona pobytem w Lądeczku moim kochanym i spotkaniami ze wspaniałymi ludźmi. Akumulatorki dobrą energią naładowane, przeszłam metamorfozę i jestem szczęśliwa
Dzień dobry ,poranna zmiana
Deszczowo , pochmurno
Ysy dziękujemy za kawusię ,słodkości
Ewasz , wróciła szczęśliwa z wojaży
Oczekuję , na wyjazd kuracyjny
Pisane same dobre wieści ,miło was czytać
W pracy ,klikam pozdrowienia ,pogodnego dnia
Witam,Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam Ysy dyżurny barista od rana kawę,ciacho i dobry humor serwuje a Grażynka do wyjazdu na kurację się szykuje,Wszyscy co akumulatory podładowali do Złotej Polskiej Jesieni się przygotowali Miłego Dnia Wszystkim Życzę