Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest mi szalenie miło, ale póki co jestem uziemiony- zwykłe ziemskie, ludzkie sprawy,a nawet ...życiowe pewny jestem że kiedyś wypiję z Wami mnóstwo.....mineralnej na jakimś spotkaniu
Agunia, dokładnie to będzie Szyndzielnia i którymś ze szlakow do Szczyrku. pochodzię za Ciebie i napije się wody za Twoje i Andzeja zdrówko. Może jeszcze jakąs nagrodę zgarnę.
Yoko na pewno musimy powtórzyć taką integrację przy wodzie mineralnej
Spacerek trzeba zaliczyć - wolę to od Elki
Nie wiem czy zdążymy w październiku..w listopadzie wyjeżdżam do sanatorium.
agunia3 pisze:Yoko na pewno musimy powtórzyć taką integrację przy wodzie mineralnej
Spacerek trzeba zaliczyć - wolę to od Elki
Nie wiem czy zdążymy w październiku..w listopadzie wyjeżdżam do sanatorium.
Dobrze możemy spacerować nie mam nic przeciwko co do terminu ustalimy.