Wybory na królestwo!
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Wybory na królestwo!
Dlaczego
Konkurencja JEST bardzo mocna i ,aby dodac Smaczku i nie rozdzielac ewentualnych głosow poparcia Wszak wśrod Nas jest kilka osób nie zdecydowanych , pragnę Ograniczyc Szanse czy też Umocnic Liderow w wyścigu Króla Forum
Ukształtowała się MOCNA Konkurencja w chwili obecnej JEST sześcioro Mocnych kandydatow , 3 Panie i 3 Panów.
Mamy automatycznie podział na miejsca na Pudle .
Czytając Wasze mowy odniosłem wrażenie ,że Jeszcze musze troszkę poczekac na ..Nominacje
Reprezentujecie Drodzy Kandydaci BARDZO wysoki poziom i ,aby go nie obniżac Postanowiłem Definitywnie się wycofać.
Decyzje ta podjołem z powodów osobistych , okazało się może to przez Grzeczność ,że Jestem bardzo namoly , informując o swych problemach , nie znam zasad j.polskiego i Król Forum musi miec to cos.
Swoje Poparcie przekazuje ..
Miłej zabawy
-
forumowicz
Ja Tobie zgody nie wyrażam ,po prostu.!!!!!!!!!!!!!
-
forumowicz
Ja? tak ....zgodnie z powiedzonkiem .."Chciałaby dusza do raju .........."Robeo pisze:Słyszałem coś o wynorach jutro na molo w Kołobrzegu. Ekipa formowa pewnie więc już spakowana, albo w trasie. A Ty kruszynko jeszcze w domu?
Bawcie się Kochani dobrze ,pijcie szampanika na molo ,cudowna sprawa ...ach to molo
-
forumowicz
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Zgłaszając siebie do wyborów nie liczyłam na żadne głosy, tak jak napisałam wcześniej chciałam zmobilizować innych do zgłaszania się.
Tak więc nie będę pisać żadnych elaboratów
Tak Darku - jest tu mocna ekipa i chyba wynik wyborów jest już znany - ale może jeszcze coś się zmieni, wszak tak to jest z wyborami i głosowaniem
Na pewno będę głosować
-
forumowicz
to ma być forum optymistyczne kochających się ludzi! a nie skłócania,jeżeli lubisz skłócać ludzi to zasuwaj na bazar!!
-
forumowicz
-
forumowicz
Nie rozumiem takiego toku sprawy,skoro się normalnie bawimy i nikt nikogo nie dyskryminuje a tym bardziej niech wygra najlepszy i chętnie podam mu łapkę aby pogratulować.
Dobrze się bawimy i niech tak będzie dalej,a nie żeby się obrażać jak przepraszam za słowo dziecko. Każdy ma szanse i trzeba ją-szanse wykorzystać najlepiej jak się potrafi,a nawet będąc przegranym trzeba zachować twarz i tym bardziej wyjść do Was-ludzi ponieważ jesteście najprawdziwszymi i oddanymi przyjaciółmi jakich było mi dane znać.
Miłego i słonecznego dnia życzę. Pozdrawiam Serdecznie
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy