Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To i ja pozdrawiam wszystkich tych co w podróży i tych co przed podróżą no i tych co w domeczku. Zaraz ruszamy na podbój gór Sowich. Okolice Lądka przede mną już tajemnic nie mają.
Szczególne pozdrowienia dla Felice ❤Było cudownie, zachwycona jestem po pachy a to jeszcze nie koniec, wiele jeszcze przede mną do odkrycia.
Felice zna wszystko i odkrywa przede mną te cudowności.
A jak już tu jestem,to i ja pozdrawiam serdecznie brać forumową, z skąpanego w słońcu,cudownego Dolnego Śląska
Tu też jest co odkrywać ,zwiedzać......cieszyć się pięknem