Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój - oddział 3
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój - oddział 3
A i owszem...o przeciwwskazaniach przeczytamy w każdej informacji dotyczącej zabiegu.
Napisałam o ciśnieniu,bo Lądek w tej kwestii dość specyficzny jest. Ponadto myślę,że skoro ktoś o ten zabieg pyta to pewnie już korzystał.
Napisałam o ciśnieniu,bo Lądek w tej kwestii dość specyficzny jest. Ponadto myślę,że skoro ktoś o ten zabieg pyta to pewnie już korzystał.
-
hipek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lis 2015 15:00
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 6
Witaj andzio.
Opisz proszę wrażenia po tygodniowym pobycie w pawilonie 3.
Jadę 05.10.2019 na rehabilitację ogólnoustrojową na oddział szpitalny, a po przeczytaniu opinii SamJa jestem trochę podłamany.
Pozdrawiam
Hipek
Opisz proszę wrażenia po tygodniowym pobycie w pawilonie 3.
Jadę 05.10.2019 na rehabilitację ogólnoustrojową na oddział szpitalny, a po przeczytaniu opinii SamJa jestem trochę podłamany.
Pozdrawiam
Hipek
Witam tez mialem być 5.10 ale dostałem wiadomość ze zaczynam 14.09
też się naczytalem opini i jestem pod wrazeniem jesli chodzi o zabiegi a mam ich 130.Rejestracja przydzial pokoju i wizyta u lekarza wszystko sprawnie.Moje zakwaterowanie to duzy pokoj duzy aneks kuchenny...duzy przedpokoj i lazienka i jest nas 4 nikt nikomu nie przeszkadza.Zabiegi sa rozpisane naprawdę z głową.Panie z rehabilitacji bardzo mile i sympatyczne i wsxystko robione jest sprawnie.Co do jedzenia ja nie narzekam nie sa to wielkie porcje ale dla mnie wystarcza dojadac miedzy posilkami nie musze.Jesli