Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

No to parę spraw wyjaśnionych :lol: :lol: bawmy się dalej :lol: :lol:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Sprawy wyjaśnione... spóźniłam się :cry: ;)
Nie mogłam wypłynąć z mojej podwodnej tajemnicy, myślę że "Królowej" będzie wybaczone :D :serce: :kwiat:
Kochani, szczerze się wzruszyłam, dziękuję Wam bardzo. Jestem z Wami, świetnie się bawię, w miarę możliwości dopinguję, tęsknię ..................

Królowa jest tylko jedna :oops: :lol:

Pozdrawiam serdecznie i nawet dam Wam BUZIAKA :serce: :kwiat:

Ps.
Proszę o wyrozumiałość......wrócę.............
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ufff,ludzie o co znowu tutaj chodzi. :?: :?: :?:
MAX naprawdę napisz wprost jeżeli ktoś robi jakieś zagrywki zakulisowe.

Mnie sanatorium zawsze kojarzy się z czymś miłym...z nadzieją na poznanie fajnych miejsc,fajnych ludzi.Tak jak Kruszynka trafiłam tutaj szukając czegoś dotyczącego sanatorium,zalogowałam i troszkę zagnieździłam wiążąc z forum nadzieje podobne do tych wyjazdowych.Poznam fajnych ludzi,przede wszystkim luzik,oderwanie od codzienności.A tutaj coraz częściej jakieś :kwiat: (kwiatki). Bawmy się,bo jutro już będziemy dzień starsi i w natłoku pierdół mogą nam umknąć rzeczy ważne i fajne.
Moja natura nie jest taka,by ukrywać prawdziwą Alicję za komputerem.Jestem jaka jestem,czy tu,czy w realu.I kompletnie nie rozumiem ludzi,którzy wykorzystują komputerową anonimowość by poprawić swoje ego :roll:
Więc MAX,jeżeli są tacy ludzie to pisz o tym.
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych,cieszących się życiem.Spadam pakować walizkę na wyjazd do Lądka.
forumowicz

ha ha Alice bardziej szczera jak ja! skarbie jak by tu padło bezpośrednio do kogoś po niku takie cosik,to by była katastrofa! wiesz co by się działo.ja chcę aby tutaj wreszcie wszyscy się pokochali! i bzykali
p.s bzykanie co to znaczy?
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

MAX pisze:ha ha Alice bardziej szczera jak ja! skarbie jak by tu padło bezpośrednio do kogoś po niku takie cosik,to by była katastrofa! wiesz co by się działo.ja chcę aby tutaj wreszcie wszyscy się pokochali! i bzykali
p.s bzykanie co to znaczy?
bzykać - biegnąć po flaszkę i po piwo
bzyknij - zapnij sobie spodnie
Tylko tyle znam Max :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, wprawdzie nie biorę udziału jako kandydat ale nie pozbawiłem się prawa głosu :!: :!: :!: co do jakichś zakulisowych nieeleganckich zagrywek- Max po raz drugi zaczynasz wątek że ktoś komuś coś, że ktoś namawia żeby nie jeździć na forumowe spotkania , żeby nie głosować, jakieś informacje na pw- moim skromnym zdaniem jest to Twoja pełna NIEKONSEKWENCJA- Albo przemilczam sprawę i nic tu nie piszę, albo wyjaśniam do końca- a tak to Ty Sam wprowadzasz zamieszanie a potem dziwisz się że są takie a nie inne skutki :!: :!: :!: :!: Pozdrawiam :!:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Kruszynko :kwiat: założyłam nowy temat w poezji pt."POEZJA O SZEROKIM ROZMACHU", czekam na twoje wpisy i nie tylko :D
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

No czytam i nie wierzę. Max co Ty piszesz? Najpierw chcecie wyborów, a teraz coś się komuś odwidziało? Jeśli tak, to niech ta osoba nie bierze udziału i tyle, nie musi być wybierana ani wybierać. Przecież i tak tylko kilka osób, a część kulturalnie podziękowała za nominację i obiecała bawić dalej jako wybierający. Jeśli taka osoba rzeczywiście jest, to niech nie robi tego o czym pisze Max. Jeśli zaś takiej osoby nie ma to Max, proszę Cię, nie prowokuj, bo czasem myślę, że robisz to specjalnie by wzmóc emocje i podnieść temperaturę wyborczej gorączki :D
forumowicz

kończę temat,czy naprawdę chciał byś Andrzeju przeczytać czyja to robota? wyobraź sobie co by się wtedy działo! wynik by był prosty: forum skłócone.a ja tego nie chce: apeluję jedynie do tych osób, miło by Ci było jak byś się dowiedział że jest taka osoba w Twoim gronie którym się obracasz?a zapewniam Cię że niektórym osobom jest bardzo przykro gdy są zastraszane otrzymują takowe pisma na pw.jeszcze raz powtarzam,piszę tylko do tych szantażujących opamiętajcie się!
ODPOWIEDZ