Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

medi pisze:I masz silnego konkurenta w postaci Maxa ,obiecał pogilgotać panie swoim berłem ...to już jest coś hi hi hi jak nic lepszego nie wymyślisz dam kreskę na Maxa :o
Medi..., załamka. :roll: :shock: . A ja liczyłem na Twój głos :o ;) . Ale, ale..., czekamy na Twoją prezentację z niecierpliwością. 8-)
forumowicz

margot pisze:Rozumiem Max , że to tak dla mnie ;) oczyszczasz terytorium .....tylko obys juz nie ,, znaczył " terenu po swojemu ;) :roll:
Margotko... :( i kolejna dziewczyna zauroczona wdziękami Wielkiego Wodza :oops: . Czekamy na Twoje przemówienie. Pozdrawiam :kwiat: 8-)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

mix pisze:
medi pisze:I masz silnego konkurenta w postaci Maxa ,obiecał pogilgotać panie swoim berłem ...to już jest coś hi hi hi jak nic lepszego nie wymyślisz dam kreskę na Maxa :o
Medi..., załamka. :roll: :shock: . A ja liczyłem na Twój głos :o ;) . Ale, ale..., czekamy na Twoją prezentację z niecierpliwością. 8-)
Mixiku.....zaraz zaraz, A ja czekam z niecierpliwością na twoje przemówienie :lol: :lol: Nie odkręcaj kota ogonem tylko sam tu szybko przedstaw nam sie :lol: :lol: :lol: ty........Mixiku :kwiat: ( serduszka nie dałam bo się bałam) :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Mix nie martw się,ja mierzę koronę i tron na wawelu przynajmniej raz w tygodniu,a i tak mam marne szanse! jak by co to połączymy króla ja mogę być od pasa w górę!
forumowicz

NIe wychodzi mi pisanie przemówienia.., męczę się. Ale do poniedziałku się postaram. Miłęgo weekendu. :kwiat:
forumowicz

MAX pisze:Mix nie martw się,ja mierzę koronę i tron na wawelu przynajmniej raz w tygodniu,a i tak mam marne szanse! jak by co to połączymy króla ja mogę być od pasa w górę!

MAX-iu, chyba się jutro spotkamy na WAWELU. Tyrknę Ci jak się uwolnię spod opieki. Przymierzymy się do korony i tronu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

mix pisze:
margot pisze:Rozumiem Max , że to tak dla mnie ;) oczyszczasz terytorium .....tylko obys juz nie ,, znaczył " terenu po swojemu ;) :roll:
Margotko... :( i kolejna dziewczyna zauroczona wdziękami Wielkiego Wodza :oops: . Czekamy na Twoje przemówienie. Pozdrawiam :kwiat: 8-)
Mix-iu nie smuć się , napisałam tylko , że Max porządkuje terytorium ;) :roll:
forumowicz

i uzgodnimy co i jak,najlepiej wszystko ustawić w przededniu wyborów.
forumowicz

MAX pisze:kończę temat,czy naprawdę chciał byś Andrzeju przeczytać czyja to robota? wyobraź sobie co by się wtedy działo! wynik by był prosty: forum skłócone.a ja tego nie chce: apeluję jedynie do tych osób, miło by Ci było jak byś się dowiedział że jest taka osoba w Twoim gronie którym się obracasz?a zapewniam Cię że niektórym osobom jest bardzo przykro gdy są zastraszane otrzymują takowe pisma na pw.jeszcze raz powtarzam,piszę tylko do tych szantażujących opamiętajcie się!
Sorry ,że wracam do tego niechlubnego tematu ale co to ma być ..."a zapewniam Cię że niektórym osobom jest przykro gdy są zastraszane otrzymuja takowe pisma na pw..." (koniec cytatu)
Pieknie ,jeszcze piekniej ,zastraszanie ? dorosłych ludzi ,czyli co ?
Adminie to forum ,zaczyna byc bardzo ciekawe.
Do Pw masz dostep ciekawa jestem Twojej postawy i nie pisz że Ty nie czytasz etc ,bo takie Pw czyta się i wyciaga konsekwencje.Wszak to juz nie zabawa ,tylko poważny problem.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

mix pisze:
Obiecaj cos lepszego niż pogilgotanie berłem i ...jestem Twoja ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ