Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj amimooza, jadę do Wisła to na pewno będziemy startować tym samym busem nie wiem co to za sanatorium i jak tam jest, jakie warunki mam nadzieję że nie najgorsze, opinie są różne jadę pierwszy raz wiedźma nadzieję że pomoże
Nie będziesz sama będzie cały ośrodek kuracjuszy m.in. ja, a tak przy okazji planuję wyjazd 6.10 przez Lublin i mam wolne miejsce.
Ja chce jechac 7 rano. Bardzo chetnie bym skorzystala ale Lublin niestety nie po drodze. Wiec bede musiala jechac autem. Jesli ktos chetny to także moge zabrać. Ja jade ze świętokrzyskiego
Anka J pisze: 11 wrz 2019 00:34
Ja bardzo chętnie zabrała bym się z tobą z Lublina do Iwonicza 7 10
Wybieram się 6.10 przedpołudniem do Iwonicza dzień wcześniej by powalczyć o lepszy pokój i 7.10 rano byç w kolejce do pielęniarek. Wiem że Wisła to nie jest jakiś super obiekt itp, ale jak się skrzykniemy to nie będzie miało to żadnego znaczenia. Pozdrawiam
Widzę że ze swietokrzyskiego nikt nie jedzie. Kurcze kiszka ale mi sie bedzie nudziło w drodze. No cóż moze chociaz na miejscu okaże sie że ktos bedzie z moich stron