Bardzo zależało mi na Górniku w Iwoniczu, otrzymałam skierowanie do Kołobrzegu do ośrodka ,,Wistom". Zastanawiam się jak ja przetrwam w listopadowo-grudniowy ziąb nad morzem
Nad morze w listopadzie?
-
ania1961
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 maja 2013 17:36
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
Nad morze w listopadzie?
Bardzo zależało mi na Górniku w Iwoniczu, otrzymałam skierowanie do Kołobrzegu do ośrodka ,,Wistom". Zastanawiam się jak ja przetrwam w listopadowo-grudniowy ziąb nad morzem
Re: Nad morze w listopadzie?
Witaj Aniu .ania1961 pisze:Witam...
Bardzo zależało mi na Górniku w Iwoniczu, otrzymałam skierowanie do Kołobrzegu do ośrodka ,,Wistom". Zastanawiam się jak ja przetrwam w listopadowo-grudniowy ziąb nad morzem? Dołączy ktoś do mnie? Jadę autem z lubelskiego...Pozdrawiam Ania
Ja też w listopadzie , ale do Kamienia Pomorskiego . Trochę mnie to przeraziło , bo nie najlepiej piszą o tym ośrodku , ale mam nadzieję , że spotkam fajnych ludzi i będzie OK
-
ania1961
- Super Kuracjusz

Najważniejsze, żeby nastawić się pozytywnieamariaz pisze:Witaj Aniu .ania1961 pisze:Witam...
Bardzo zależało mi na Górniku w Iwoniczu, otrzymałam skierowanie do Kołobrzegu do ośrodka ,,Wistom". Zastanawiam się jak ja przetrwam w listopadowo-grudniowy ziąb nad morzem? Dołączy ktoś do mnie? Jadę autem z lubelskiego...Pozdrawiam Ania
Ja też w listopadzie , ale do Kamienia Pomorskiego . Trochę mnie to przeraziło , bo nie najlepiej piszą o tym ośrodku , ale mam nadzieję , że spotkam fajnych ludzi i będzie OK
-
ania1961
- Super Kuracjusz

Re: Sanatorum WISTOM Kołobrzeg
Ja jestem z lubelskiego...cieszę się, że odezwałaś się...Może uda nam się spotkać już na miejscu, co Ty na to? Pozdrawiam miło Aniaanita pisze:witam. Jadę do sanatorium Wistom do Kołobrzegu 23.11.2013r. z Wrocławia
-
ania1961
- Super Kuracjusz

Nigdy tego nie doświadczyłam, więc może tym razem...ten wyjazd dostarczy doznań nie tylko zdrowotnych, ale też innej natury...ewasmukla pisze:Morze zimą jest przepiękne...
-
iwonka-1805
- Kuracjusz

- Na forum od: 26 paź 2013 09:29
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 0