Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gienia jak zatrzęsie Horyńcem to trzęsienie ziemi wywoła hehe.
Jutro idę do lekarza oczywiście bez numerka tylko na zasadzie czy Pan doktor przyjmie i koczowania pod gabinetem, bo numerkow to już do połowy października nie ma. Chyba, że rano się przyjedzie i w kolejce stanie a Balbinka rano to rehabilitację obskakuje.
Dziś spałam całe popołudnie tak mną rzucało z zimna kołdra i koc okryta po czubek nosa.
Ali naleweczka w takim razie byłaby Ci idealna...
Dziś pierwszy raz wyszłam w kurtce ocieplanej.Żałowałam że rękawiczek nie zabrałam.Zimno.wietrznie i deszczowo cały dzień. Masakra...
Gienia już nawet bluesa poczuła.... Fajny turnus będzie
Dzień dobry wszystkim w deszczowy poranek!
Trzeba jak zwykle kawusią dzień zacząć.
Miłego dnia.