NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: Maryann »

Witajcie gaduły nocne :D .. Kto się ze mną kawki napije? :D
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ewasz pisze: 24 wrz 2019 22:41 Łał to Janek ma super bo ma przerwę obiadową. Moje wnuki mają wszystkie przerwy 5 minutowe, ledwo zdążają przejść z klasy do klasy próbując po drodze choć ugryźć kęs kanapki.
Wnuczek w szkole sportowej Kusocińskiego ma zajęcia jakby w pakamerze, ciasnota okrutna i bez ogrzewania. Dobrze, że choć mają okno....
Ewaszku... szkoła podstawowa ma obowiązek zapewnić uczniom jeden posiłek gorący i stworzyć możliwość spożycia tego posiłku w czasie pobytu w szkole... długa przerwa być musi.. 8-) .
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

darek pisze: 24 wrz 2019 22:24
Aby optymistycznie zakończyć bo juz informację Podałem że Sanatorium Miłości 2 edycja w Nagraniu przesyłam z Ustronia kilka kusilków dla ....
I gdzie to się znowu szwendasz... :roll: po Ustroniu.. Jeszcze Cię może w telewizji zobaczymy :roll: :lol: A za kusiolki dziękujemy, :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, nie wiem czy w kadr Darek :) by się zmieścił :( ,Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam :kwiat: :serce: :kwiat: Krajanko :kwiat: kawka relaksująca w domciu o 9 to jest to :D Miłego Popołudnia i Wieczoru Życzę a Darkowi Miłego pobytu życzę w Ustroniu-tylko gdzie On tam te grzyby ....zbiera :(
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Wiedziałem że mam WIELKICH FANÓW. :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :serce:

Tak bo zamiast badania i leżakować w Zabrzu wybrałem sobie grzybobranie w ....Ustroniu.
Niestety konkurencja w lasach zbyt duża bo Doktory z Kardiologi nie są skorzy do wolnego dla takich jak ja .
Do 14 ,00 muszę poleżeć i poddać się ornungowi pielęgniarskiemu :)

Dodatkowo Mama doczekała się sanatorium i musiałem zabawić się w strażnika a co Ma Super Emeryturę to syneczka na ciacho może wyciągnąć

Andrzeju Ty to chyba telepatycznie mnie wymiarujesz Fakt dziś zrobiłem zadyme w windzie na parzyste Nawet kilku pogoniłem .
Czekam sobie grzecznie przepuściłem prawie wszystkich dochodzi do Mojego wejścia i zamiast liczby Optymalnej jeszcze Ja i jeszcze ja i ja i wyszło by że musiałbym znowu ustąpić .
Podniosłem Głos i groźnie poprosiłem o wyjście bo... Sam chciałem wyjść :)

Co do programu to prócz Kawy i ciastka z Mamą , zaprosiła mnie koleżanka Syna z podstawówki prowadząca Program Marta .
Andrzeju obiecuję w TVP mnie nie zobaczysz
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Chciałbym zobaczyć Tą......pielęgniarkę która Cię do......czegoś.....przymusiła ;) Darku-dużo Zdrowia,Pozdrów Mamę i koniecznie idź z Nią na to ciacho :)
Gość

Post autor: Gość »

Ale tu gwarno :D
Tak żeście się rozgadali że do słowa nie dajecie dojść :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Trudno się dziwić skoro część zajęta grzybami,inna telewizją i filmami,jeszcze inna książkami a pozostali rehabilitacją i turnusami ;) Miłego Wieczoru Zyczę :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Andrzeju :kwiat: o buziolach zapomniałeś. Dziewczyny później wpadną po Twoje buziole a tu FIGA :lol: :lol:
Dobra, to ja zostawię kaszubskie kusiole A co, stać mnie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ysy :) dzisiejsza porcja już zaordynowana ;) poza tym Ty dołożyłeś swoje :) a potencjalni chętni to się upomną :!:
ODPOWIEDZ