Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
alutka 114 pisze: 01 paź 2019 09:30
Cześć Gieniu i Dusiu
Jest jeden plus tych silnych wiatrów, dziś nazbierałam całe wiadro orzechów, drzewo rośnie u sąsiada, a orzechy spadły u mnie
Ty farciaro...
A ja tak pomstuję że mój sąsiad też posadził tuż przy wspólnym ogrodzeniu orzech włoski. Że bedzie dużo lisci do sprzątania w związku z tym..A faktycznie...orzechy również będą.Odszkodowanie będzie wypłacone w naturze . ..
Alu...punkt Tobie
Balbina79 pisze: 01 paź 2019 09:37
Ale już jesień zawitała na dobre, liście już z drzew lecą, kolory zmieniają szkoda tylko, że tej złotej polskiej jesieni nie ma i nie jest trochę cieplej.
A u mnie słoneczko świeci i teraz to już 22 stopnie
Martwiłam się co będę robić z wolnym czasem i pani doktor dziś przedłużyła mi rehabilitację o kolejne 3 tygodnie
Nie tego złego co by na dobre nie wyszło
Alu...tak się z rehabilitujesz że doktorat z tej rehabilitacji zrobisz.. Fajnie... I jaka wysportowana będziesz. Jak kozica...
Ja miesiąc temu zapisałam się na rehabilitację to dopiero w lutym wizyta u lekarza....O terminie zabiegów to nawet strach myśleć. Nie chciałam na obrzeżach miasta bo potem problem jest z dojazdem....Chociaż nie wiem.czy nie zrobiłam błędu?