Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam termin od 22-11-2019 do sanatorium na Gołdap. Czy jest ktoś kto ma w tym samym czasie? Jadę swoim autem ze Szczecinka,chętnie kogoś po drodze zabiorę.
Gabriela pisze: 21 wrz 2019 18:47
Mam termin od 22-11-2019 do sanatorium na Gołdap. Czy jest ktoś kto ma w tym samym czasie? Jadę swoim autem ze Szczecinka,chętnie kogoś po drodze zabiorę.
Trzeba mieć trochę cierpliwości ogólnie mało ludzi zagląda na to forum na 60 osób w turnusie jak cztery, pięć osób wejdzie i coś zagada to wszystko ale i to super można z kimś zagadać już przed wyjazdem , zorganizować wyjazd , dowiedzieć się paru rzeczy
Julita „prześwietlałam” wszystkie opcje połączeń z naszego rejonu. Chcąc jechać nawet z Chojnic wychodziło mi że w podróży będę cały dzień. Dlatego jadę swoim autem.
Jeśli jeszcze poszukujesz to odezwij się